Van igazi működő szerelmi mágia? Ha igen írjátok le kérlek
Hányszor kérdezik ezt még meg?
Te hiába csinálsz vagy csináltatsz kötést,ha odafennt nem adják rá áldásukat.Ha nincs elrendeltetve.nem fog összejönni,bármennyit is költesz rá,vagy bár akárhányszor ismétled meg a szertartást.Arról nem is beszélve milyen komoly veszélyekkel jár,ha olyas valakit akarsz magadhoz kötni akinek Te nem kellesz.Nézz szét a mágia.lap.hu-n vagy a boszorkány.lap.hu-n Úgy is mind kamu.Én tudom mi a lényeg de nem mondom meg.Tudni kell mikor milyen időpontokban kell elvégezni a szertartást.Nem hiába nem nyilvánosak ezek az adatok. :D
1. válaszolónak : Sokszor megkérdezik mert érdekli őket. Azért kérdezik meg mert nem árulják el nekik, mint te sem. Nem baj én elárulom.
Odafent minden vasárnap reggel hajnali 2 órakor a kötelező álldás órája tart. Olyankor 100% hogy áldásukat adják a fentiek. Csinálj ekkor kötést. Nyugodtan köthetsz magadhoz olyat is akinek te nem kellesz, ugyanis héthőn este 11 órakor feloldható mindig a kötés. Jól erősen kösd használj spanifert is ha kell az biztos erős!
Ha lány vagy: villants cicit :)
Ha fiú: foglalkozz értelmesebb dolgokkal.
Semmilyen mágia sem létezik.
De ha te hiszel benne, akkor varázsolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!