Ismer valaki működő Szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Van aki már kipróbálta otthon? Mennyi idő múlva hat? És persze mennyi ideig tart? Aki nem hisz benne vagy le akar beszélni róla, kérem ne írjon!!!2012. márc. 22. 11:41
1/13 anonim válasza:
cseppents az italába a véredből. 1-2 csepp elég. garantált a hatás.
4/13 anonim válasza:
Ne törődj azokkal akik poénkodnak csak rajta. Én se hittem benne régen, de azóta már hiszek mert működik! Ha gondolod írjál privátban és leírom.
5/13 anonim válasza:
nem akarlak lebeszélni, biztos van előnye, de több a hátránya! magadhoz kötsz valakit, aki esetleg mégsem az igazi, és felbontani ezt a dolgot már csak profi tudja. Am ha mégis akarod, én úgy tudom, menstruációs vérből kell 3 cseppet az italába, és ennyi.
6/13 anonim válasza:
Engem is érdekel,kérlek segitsetek!
7/13 anonim válasza:
A véres dologgal az a gáz hogy a havi vérzérzésedböl kell 2 -3 csepp!NEM VICC!
8/13 anonim válasza:
Pfujj akkor én sem iszok abbol amit a csajom adott nekem :O
9/13 A kérdező kommentje:
a menszeses vérben nem hiszek... volt már h egy férfi így kényeztetett
2012. ápr. 11. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!