Rontást, átkot hogyan vegyek le magamról?
Figyelt kérdés
már második éve fokozatosan romlik minden körülöttem. a baráti kapcsolataim, anyagi helyzetem végképp csőd, a párom is már elment. Semmi sem sikerül. Munkát állandóan keresek, de mindig vmi közbejön vmi nem sikerül. úgy érzem ez az emberek irigysége is segített. mit tegyek? helyi ilyen jósok stb hallottam nagyrésze sarlatán és nem költeném azokra a nem létező pénzemet. AKINEM HISZ BENNE, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZ OKOSKODÓ BESZÓLÁSAIRA. OKOSKODNI A SULIBA KELL NEM ITT!!! L/212012. máj. 14. 08:27
22/23 anonim válasza:
megfogod és leszarod mert hülyeség ezt a halál művészete 1 2 3-ból veted
23/23 anonim válasza:
Na, levetetted màr az àtkot békatüdővel, vagy Gàbriel arkangyal segítségével 55 ezer + àfàért Rozika boszorkàny úrnőnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!