Rontást, átkot hogyan vegyek le magamról?
Átok levétel, Rontás levétel otthon is, a legprecízebb módszerrel!
Az átok vagy rontás egy energialény, elementál, amelyet tudatosan, vagy tudattalanul tesznek rád, ill. átkot tudattalanul tehetsz magadra is.
Az átok és rontás nyíl, gömb vagy akármilyen ocsmány formaként érzékelhetõ.
A lényege, hogy elküldik feléd az átok / rontás lényt, nyílat és te az esetek többségében aggódásaiddal, félelmeiddel hagysz magadon (aurádon) nyitott kapukat. Az átok / rontás bemegy és megteszi a dolgát.
A rajtad található átok / rontás hathat:
Egészségedre Anyagi jólétedre Sikerességedre Spirituális utadra...
Mindig negatívan!
Ha azt érzed, hogy a fenti minõségeidben, a régebbi állapotodhoz képest rosszabb, nehezebb, kilátástalanabb az életed, szinte biztos ,hogy MEG VAGY ÁTKOZVA! Átok ill. rontás található rajtad!
Jelentkezz telefonszámainkon, és megszabadítunk bármilyen átkodtól, bármilyen furfangos boszorka is tette rád!!!
átok levétel, rontás levétel után, jár neked egy preciz áldás is!!!
Mely által adott program, nagyon mélyen megül benned, és sikerbe, fénybe és anyagi jólétbe emel téged!!!
Magad átkozása - Ön átok Amikor vesztesként, (Lúzerként gondolkodsz ) pl.: De szerencsétlen vagyok! Nekem soha nem sikerül! Vesztes vagyok!
Ennek ellentetteként, áldhatod is magad, ill. életed : Sikeres és gazdag vagyok! Mindent meg tudok oldani! Van rá megoldásom! Gyõztes vagyok!
Javaslom, változtasd meg gondolkodásod, cseréld le önátkaidat ön áldás -sá!!!
rontás lehet még téren, üzleten, lakáson, házon, állatokon , de található termõföldön is. Kérésedre megszabadítunk az átok -tól és rontás -októl, hogy gazdaságod újra sikeres, haszonállataid egészségesek legyenek!!
Konkétan átok,rontás levételére szakembert nem tudok ajánlani,de karma oldásra igen és abban úgyis benne van minden. Összepakol letisztít rendesen az illető. Kettő napot szánjál rá ,mert még rendesen másnap is érezni fogod ahogy az energia ’’megcsapott,, !
Nem kell benne hinned,lehet semmit nem fogsz érezni a tisztítás alatt,de garantálom eljövetel után nem sokkal már érezni fogod………….
Kedves Kérdező!
Nem a saját szavaimmal fogalmaztam meg a rontás,átok mibenlétét-másoltam egy hirdető weblapjáról,de nem őket javasolom a végén:-)
Idézem: Ann-Marie Gallagher- A varázslat bibliája című könyvből
-egy fekete gyergya, 15-21vm hosszú
-gyufa vagy öngyüjtó
egy kis kézitükör
-megtöltött sószóró
- fekete szövet
időpont: újhold!!!
1. Gyújtsuk meg a gyertyát, és mondjuk
"Ami tele volt, most üres,
Mi üres volt, most megtelt,
Eme időben, ami nem idő,
E helyan, ami nem hely,
A szellem világában állok."
2. A felfelé néző tükörrel rajzoljunk X-et a sóval, és montjuk:
"így eltörlöm, ami rossz."
Fújjuk el a sót és mondjuk:
"Így hozom el, ami jó"
3. Vegyük le az összes ruhánkat. Fordítsuk ki őket, é vegyük fel a hátuljával előrefelé
5. Öntsünk egy kört a sòból a tükörre, majd húzzuk át egy függőleges vonallal a következő szavak kiséretében:
"Ez a hold elfogyott,
Ez a hold megtelt.
Aki eltalàlja most,
Nagy bolond lesz.
5. Fújjuk e a sót, burkoljuk a tükröt a fekete szövetbe, és tároljuk egy hónapon át sötét helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!