Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rontást, átkot hogyan vegyek...

Rontást, átkot hogyan vegyek le magamról?

Figyelt kérdés
már második éve fokozatosan romlik minden körülöttem. a baráti kapcsolataim, anyagi helyzetem végképp csőd, a párom is már elment. Semmi sem sikerül. Munkát állandóan keresek, de mindig vmi közbejön vmi nem sikerül. úgy érzem ez az emberek irigysége is segített. mit tegyek? helyi ilyen jósok stb hallottam nagyrésze sarlatán és nem költeném azokra a nem létező pénzemet. AKINEM HISZ BENNE, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZ OKOSKODÓ BESZÓLÁSAIRA. OKOSKODNI A SULIBA KELL NEM ITT!!! L/21

2012. máj. 14. 08:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Hát megfogod és leveszed.
2012. máj. 14. 13:56
 12/23 A kérdező kommentje:
Úgy lárszik sok az észhuszár itt. akik a kérdésem alatt az utolsó mondatig sem tudnak elolvasni.:))).
2012. máj. 14. 14:51
 13/23 anonim ***** válasza:
www.angyalmagustanoda.com oldalon cikkek menupontnal magia vagy ingyenes varazslatok fejezet alatt keresd meg:atoklevetel angyalokkal. A legutobbi cikk meg egy nagyon jo tertisztito magia. Az egesz oldalon erdemes szemezgetni amugy)
2012. máj. 14. 19:45
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az itt a legnagyobb probléma, hogy te hiszel benne, ez által folyamatosan ezen stresszelsz így romlik még inkább körülötted minden a negatív energiák lehúznak. Szerintem felejtsd el, hogy meg vagy átkozva. Forgass olyan könyveket amiből pozitív életszemléletet nyersz, próbáld inkább arra összpontosítani az energiáidat, hogy munkát találsz, barátokat, és új párt.
2012. máj. 14. 22:09
 15/23 anonim válasza:
Ha gondolod írj privit és elmagyarázom, hogy is müködik ez az egész átoklevétel.
2012. máj. 16. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:
lehetne ezt nem priviben?
2012. máj. 18. 20:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valakit megátkoznak olyan ritka, hogy konkrét esetet még nem láttam. Általában az a személy generál magának kellemetlenséget aki azt hiszi hogy meg van átkozva. Csak sokkal könnyebb egy külső személy hatására fogni ha az ember élete pöcegödör, mint elgondolkodni azon, hogy MI mit tettünk, amiért ez történik. A karma jópofa dolog. Szadista, de igazságos, épp ezért jópofa.
2012. máj. 20. 15:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Átok levétel, Rontás levétel otthon is, a legprecízebb módszerrel!

Az átok vagy rontás egy energialény, elementál, amelyet tudatosan, vagy tudattalanul tesznek rád, ill. átkot tudattalanul tehetsz magadra is.

Az átok és rontás nyíl, gömb vagy akármilyen ocsmány formaként érzékelhetõ.

A lényege, hogy elküldik feléd az átok / rontás lényt, nyílat és te az esetek többségében aggódásaiddal, félelmeiddel hagysz magadon (aurádon) nyitott kapukat. Az átok / rontás bemegy és megteszi a dolgát.

A rajtad található átok / rontás hathat:

Egészségedre Anyagi jólétedre Sikerességedre Spirituális utadra...

Mindig negatívan!

Ha azt érzed, hogy a fenti minõségeidben, a régebbi állapotodhoz képest rosszabb, nehezebb, kilátástalanabb az életed, szinte biztos ,hogy MEG VAGY ÁTKOZVA! Átok ill. rontás található rajtad!

Jelentkezz telefonszámainkon, és megszabadítunk bármilyen átkodtól, bármilyen furfangos boszorka is tette rád!!!

átok levétel, rontás levétel után, jár neked egy preciz áldás is!!!

Mely által adott program, nagyon mélyen megül benned, és sikerbe, fénybe és anyagi jólétbe emel téged!!!

Magad átkozása - Ön átok Amikor vesztesként, (Lúzerként gondolkodsz ) pl.: De szerencsétlen vagyok! Nekem soha nem sikerül! Vesztes vagyok!

Ennek ellentetteként, áldhatod is magad, ill. életed : Sikeres és gazdag vagyok! Mindent meg tudok oldani! Van rá megoldásom! Gyõztes vagyok!

Javaslom, változtasd meg gondolkodásod, cseréld le önátkaidat ön áldás -sá!!!

rontás lehet még téren, üzleten, lakáson, házon, állatokon , de található termõföldön is. Kérésedre megszabadítunk az átok -tól és rontás -októl, hogy gazdaságod újra sikeres, haszonállataid egészségesek legyenek!!

Konkétan átok,rontás levételére szakembert nem tudok ajánlani,de karma oldásra igen és abban úgyis benne van minden. Összepakol letisztít rendesen az illető. Kettő napot szánjál rá ,mert még rendesen másnap is érezni fogod ahogy az energia ’’megcsapott,, !

Nem kell benne hinned,lehet semmit nem fogsz érezni a tisztítás alatt,de garantálom eljövetel után nem sokkal már érezni fogod………….

2012. máj. 26. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem a saját szavaimmal fogalmaztam meg a rontás,átok mibenlétét-másoltam egy hirdető weblapjáról,de nem őket javasolom a végén:-)

2012. máj. 26. 16:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Idézem: Ann-Marie Gallagher- A varázslat bibliája című könyvből

-egy fekete gyergya, 15-21vm hosszú

-gyufa vagy öngyüjtó

egy kis kézitükör

-megtöltött sószóró

- fekete szövet

időpont: újhold!!!

1. Gyújtsuk meg a gyertyát, és mondjuk

"Ami tele volt, most üres,

Mi üres volt, most megtelt,

Eme időben, ami nem idő,

E helyan, ami nem hely,

A szellem világában állok."

2. A felfelé néző tükörrel rajzoljunk X-et a sóval, és montjuk:

"így eltörlöm, ami rossz."

Fújjuk el a sót és mondjuk:

"Így hozom el, ami jó"

3. Vegyük le az összes ruhánkat. Fordítsuk ki őket, é vegyük fel a hátuljával előrefelé

5. Öntsünk egy kört a sòból a tükörre, majd húzzuk át egy függőleges vonallal a következő szavak kiséretében:

"Ez a hold elfogyott,

Ez a hold megtelt.

Aki eltalàlja most,

Nagy bolond lesz.

5. Fújjuk e a sót, burkoljuk a tükröt a fekete szövetbe, és tároljuk egy hónapon át sötét helyen.

2012. okt. 14. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!