Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rontást, átkot hogyan vegyek...

Rontást, átkot hogyan vegyek le magamról?

Figyelt kérdés
már második éve fokozatosan romlik minden körülöttem. a baráti kapcsolataim, anyagi helyzetem végképp csőd, a párom is már elment. Semmi sem sikerül. Munkát állandóan keresek, de mindig vmi közbejön vmi nem sikerül. úgy érzem ez az emberek irigysége is segített. mit tegyek? helyi ilyen jósok stb hallottam nagyrésze sarlatán és nem költeném azokra a nem létező pénzemet. AKINEM HISZ BENNE, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZ OKOSKODÓ BESZÓLÁSAIRA. OKOSKODNI A SULIBA KELL NEM ITT!!! L/21

2012. máj. 14. 08:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2012. máj. 14. 08:45
 2/23 anonim ***** válasza:

Csak gondold végig reálisan.

Válság van. Nagy a munkanélküliség. Nálad képzettebbek sem találnak munkát. Sokaknak rossz az anyagi helyzete éppen emiatt. Sokaknak megszűntették még a segélyét is a sok új rendelkezés miatt.

Emelkednek az élelmiszerárak, ami miatt kevesebb pénz jut másra. Igazából minden emelkedik, új adók is vannak, így még jobban leapasztva az ember keresetét. Sokan a hitelek bedőlése miatt tönkrementek, utcára kerültek.

Az ilyen problémák állandó feszültséget jelentenek, nemcsak egy családban, hanem a párkapcsolatban, baráti kapcsolatokban is. Az állandó stressz, levertség, nemcsak lelki tekintetben tesz beteggé, az embert annyira kikezdi, hogy érzékenyebbé válik más betegségekkel szemben is. Kockázati faktort jelent. Viszont ha valaki beteg, már azért sem tud dolgozni.

Ez a helyzet. A reális indok a gondjaidra. Nincs semmiféle átok.

2012. máj. 14. 08:48
 3/23 Shai-Hulud ***** válasza:
Majd én leszedem, csak szólj...
2012. máj. 14. 09:10
 4/23 A kérdező kommentje:
tudom mindezt. gondoltam án is rá. a pozitív gondolkodásra is. mindig pozitívan gondolkodtam, de nem válság miatt, mindegy em részletezném. ezt érzem hvki negatív energiája, irigysége félékenysége gátol a fejlődésben. semmi nem sikerül. válság ide vagy oda. második kommentelő. mit is szóljak.mi van?
2012. máj. 14. 09:15
 5/23 A kérdező kommentje:
vagyis 3. kommentelőt kérdem.
2012. máj. 14. 09:18
 6/23 anonim ***** válasza:

Hidd el senki negatív energiája nem gátol. A munkatalálás akkor sem egyszerű, ha nincs válság. Tényleg sok függvénye. Most például ismerősök útján lehet inkább bekerülni bárhova, ha magad mész a munka elé, nem biztos, hogy sikered van.

De ha nincs megfelelő képzettséged pl. egy irodai munkára, oda azért nem fognak felvenni, mert nem felelsz meg az elvárásoknak. De ha pl. középfokú végzettséged van, akkor nem vesznek fel takarítónőnek, mert túlképzett vagy hozzá.

Az is meggátolhat, hogy az interjúztatók rossz képet alkotnak rólad. Az emberről sokminden lerí a mimikája, gesztusai, öltözködése, hanghordozása alapján. Ha úgy találják, hogy nem vagy elég megbízható, kicsi az önbizalmad, nem bírod kellőképp a stresszt, azért nem fognak téged ajánlani.

De ugyanígy egy esetleges munkát is visszamondhatnak, szóval bármi lehetséges.

2012. máj. 14. 09:22
 7/23 anonim ***** válasza:
Állítsd fel a kapcsolatodat térben. Mindne szereplőt és minden rossz érzést személyesíts meg egy tárggyal, tedd őket intuíció alapján eldöntött helyekre egy asztalon, majd figyeld, mit mutat a helyzet, a belső látásoddal, az érzéseiddel, kövesd nyomon az eneria áramlását. Ha sikerült, mondj mindegyik szereplő helyett oldó mondatokat és figyeld a hatást.
2012. máj. 14. 09:22
 8/23 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő. ez nekem vmi szerepjátékra hasonlít :D. nem pontosan értem, mit fogok látni abba ha leteszek az asztalra pár tárgyat és mit mondjak rá és mit tgyek aztán. ez már nekem is tulzás...
2012. máj. 14. 09:28
 9/23 anonim ***** válasza:
Robert Scheinfeld: Busting loose from the money game.
2012. máj. 14. 10:30
 10/23 anonim ***** válasza:
10%
huss és pöcc
2012. máj. 14. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!