Mi a hit miért hiszünk?
Figyelt kérdés
Akik hisznek az angyalokban tündérekben vámpírokban szellemekben , miért gondolják azt hogy léteznek ? Szeirntem az embereknek arra amire nem tud magától normális magyarázatot adni (fizikailag , biológiailag ,matematikalag ) annak nem egy másik lényben kell keresnie a választ egy olyan lényben amelyik valószínűleg nem létezik . De sok mindent elhiszünk , Mondhatjátok azt hogy azt is csak elhiszem hogy a föl gömb alakú közben én nem is láttam , ez is igaz , nem értem azt hogy aki hisz valamiben nincs-e benne kétely , hogy lehet az hogy valaki kételyek nélkül tud hinni bármiben szerintem ez lehetetlen de mikor papokat látok akik egész életüket egy nem bebizonyított ténynek szentelik akkor valahogy azt érzem hogy ez csak hit kérdése . Én nem vagyok vallás ellenes de érdekelnek azok az emberek akik hisznek-de nem tudnak csak hisznek . Mi a hit miért hiszünk ez lenne a kérdésem ?2012. máj. 13. 14:29
11/11 yossarian44 válasza:
Mert a tudásért meg kell dolgozni.
Aki ehhez lusta, vagy nem képes erre, az inkább hisz, mert az könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!