Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A menstruációs vér tényleg jó...

A menstruációs vér tényleg jó szerelmi bájitalnak?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy régen menstruációs vért csepegtettek a vörösborba, és azt itatták meg a fiúval, aki ettől beleszeretett a lányba.

[link]

Az LB-m szerint csak nemi vágyat csinál, mint az osztriga.

Egy hónapja járok egy nagyon helyes fiúval, akit nagyon szeretek és nem szeretném elveszíteni. Ő idősebb nálam, augusztusban lesz 16 éves, és félek, hogy elhagy majd egy másik lányért, aki idősebb. Ezért szeretnék vele itatni valamilyen szerelmi bájitalt, de nem tudom, mit tegyek bele:S

Valakinek van valamilyen megbízható receptje amit már kipróbált és bevált? Az m. vért kipróbálta már valaki?

Tudom, hogy nem szép dolog, de olyan helyes és olyan sok r. lány van körülötte:S

Privit is írhattok:)

Sok receptet találtam a neten, de

2012. ápr. 30. 21:24
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
50%

akkor rögtön be is utalhat...

amúgy, én meg az angol királynő vagyok, szabadidőmben itt írogatok.

2012. ápr. 30. 22:54
 42/60 anonim ***** válasza:
Ez szívatás,nem hiszem el hogy 13 a kérdező.
2012. ápr. 30. 22:58
 43/60 A kérdező kommentje:
akkor beutal.. pont le..om h mit gondolsz:) külben ha figyelted volna a kérdést, megkérdeztem h milyen szerelmi bájitalok vannak, mik hatásosak, ha a vér nem hat hát nem adom be, lehet van jobb is, azt adom be neki.. de neked ehhez sztem semmi közöd..
2012. ápr. 30. 23:12
 44/60 anonim válasza:
Én tudok egyet, bár nem próbáltam, de nekem egy jósnő vagy ilyen ezonéni mondta. Borba (vagy málnaszörpbe.. ez nem lényeg, hogy mi a folyadék, csak ha piros az ugye jól néz ki..na mindegy) kell tenni majd amit leírok. Tehát szerezned kell egy hajszálat tőle, meg egyet magadtól. Összesöndörgetni a kettőt, hogy szinte "eggyé váljon" utána pedig (érdemes a folyadék fölött csinálni, hogy egyből belehulljon) meggyújtod (ja és szerintem valami csipesszel tartsd, hogy ne égjen le az ujjad) és megvárod még elég a cucc, majd a hamuját kell az innivalóba tenni. Ezért mondtam, hogy fölötte égesd. Ebből inni kell neked is egy pohárral, meg neki is. Elméletileg ez működik, mert a hajatokkal összeláncoltátok egymást. És ugye az szét se fog válni, mert az égetéssel örökké tetted az összeláncolást.
2012. máj. 1. 08:40
 45/60 anonim válasza:
44%

figyelj!

ha hiszel az ilyenben akk csinálD!

de a menstruációs vért semmiképpensem,pl azért mert ugyebár van az always-betét mitszolsz miért nem szabad hozzényúlni????

-mert tele van bacinussal, egyéb fertőzéssel!

ha egy kicsit utána nézel,erről megbizonyosodhadsz,hogy ez a menstruációs vér iszonyatosan fertőző..

és ugye ami fertőző azt még véletlenülsem adjuk másnak..

ha beadod neki akár minimális anyagot avval még lehet hogy rendőrségi ügybe is bonyolódhat a dolog,mivel ha korházba kerül ami szinte 100% ,nyílván vérmintát vesznek tőle,amiből rájönnek erre a dologra,majd nyomozni kezdenek a rendőrök,hogy ki lehet a tulajdonos a vérnek,NE ITASD MEG VELE !!!

----------------A ROKONOM NŐGYÓGYÁSZ------------

2012. máj. 1. 18:00
 46/60 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy már meg is csinálta, és szegény fiú ott fetreng valahol...
2012. máj. 1. 18:31
 47/60 anonim ***** válasza:
38%
Most úgyis le leszek pontozva, de ha beleszarok a kérdező kakaójába, de csak egy kis darabot, akkor azt ugye meg kell bocsátania, és hát semmi baja nem lehet tőle, mert a kis darabban biztos nagyon kevés a baktérium. Az ő szemlélete szerint ez teljesen helyénvaló. Gondoljátok ettől megjönne az esze? Amolyan "legyen már eszed" kötés. Esetleg jelöl iwiwen, mert szimpatikus leszek neki a mágiámmal.
2012. máj. 1. 18:34
 48/60 anonim ***** válasza:
57%
én még mindig arra várok, hogy megírja, hogy mi az az "ennél sokkal undorítóbb dolog", amiket egy pasi megiszik az életében. mert miután rákérdeztem, a spermáról, meg annak lenyeléséről hablatyolt, azt meg jellemzően nem fiúk szokták...
2012. máj. 1. 19:49
 49/60 anonim ***** válasza:

"én még mindig arra várok, hogy megírja, hogy mi az az "ennél sokkal undorítóbb dolog", amiket egy pasi megiszik az életében. mert miután rákérdeztem, a spermáról, meg annak lenyeléséről hablatyolt, azt meg jellemzően nem fiúk szokták..."

Én néhány éves koromban ettem egy falat homokot, az valóban nem volt gusztusos. De ismerek olyat, aki bogarat vagy ürüléket kóstolt meg valami 2-3 évesen. Lehet, hogy ilyesmire gondol :D De ez szerintem nemtelen.

2012. máj. 1. 19:52
 50/60 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kitől hallottál erről? (azon kívül, hogy ezen a rendkívül megnyerő címmel rendelkező honlapon olvastad) LB-d pedig honnan tudhatja, hogy "csak nemi vágyat csinál"? Felnőttel beszéltél erről? Gondolom nem.

Én a helyedben semmiképpen nem itatnék vele menstruációs vért. Ahogy a többiek előttem írták, teljesen mindegy, hogy mennyi vérről van szó, a baktériumok így is úgy is benne vannak. Nem érdemes megitatni a barátoddal. Gondolj bele: Mi történne akkor, hogy ha tényleg megbetegedne tőle? Valaki előttem írta, hogy akár rendőrségi ügy is lehet belőle - teljesen igaza van.

Te például meginnád valaki más mestruációs vérét? Gondolom nem. És akkor mit szólnál, ha csak azután derülne ki, hogy megitatták veled? Biztos vagyok benne, hogy kiborulnál.

Kérleg ne higyj el mindent, amit olvasol.

Üdv,

EL

2012. máj. 1. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!