Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációs vs terhességi...

Menstruációs vs terhességi teszt? (lent)

Figyelt kérdés

A márciusi menstruációm normálisan megjött (7 napig tartott és bő vérzés volt, nyálkás, vérdarabos...), majd az előző gyengén jött, de élénkpiros volt, de nem tartott csak 4-5 napig, a végén már csak pecsételős volt. Márciusba csináltam 4 terhességi tesztet és mind negatív lett.

Lehet azért lett negatív, mert menstruáltam, de ettől függetlenül terhes vagyok? Ha terhes vagyok, akkor év elején, február eleje körül eshettem volna teherbe. Tehát az utolsó negatív tesztet 9 hetesen csináltam.

Tehát befolyásolhatja a tesztet a menstruáció vagy a HCG akkor is termelődött volna?

2012. ápr. 24. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:

hányadik kérdést teszed fel? Ha nincs hcg a szervezetedben akkor NEM VAGY TERHES!

a menstruáció és a barnás vérzés meg nem ugyanaz.

2012. ápr. 24. 14:12
 2/7 anonim válasza:
egy 9 hetes terhességet kimutatna a teszt, manapság elég megbízhatók a tesztek.és a tesztet a menstruáció nem folyásolhatja be. sztem a menstruációs ciklusoddal nincs rendbe valami.ja meg ha 9 hetes terhes lennél azt te már tudnád teszt nélkül is.
2012. ápr. 24. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Márciusban volt egy bő vérzéssel járó menstruációd. Utána megint volt, szerintem nem vagy terhes.

De, ha nagyon meg akarsz róla győződni, akkor menj el az orvoshoz, mert ekkora terhességet már bőven kézzel is kitapogat.

2012. ápr. 24. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2012. ápr. 24. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
-.-
2012. ápr. 24. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
NEM VAGY TERHES! NEM TUDJUK BELÉD BESZÉLNI!
2012. ápr. 24. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
TELJESEN KIZÁRT hogy terhes legyél. Még ha abba az elenyészően kis százalékba is tartozol, aki mensizik terhesen, akkor is kimutatja a teszt hónapok elteltével. Ez már nonsense paranoia! NEM VAGY TERHES!
2012. ápr. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!