Mielőtt pozitív lett a teszt, voltak menstruációs görcseid, amitől azt hitted meg fog jönni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 23:28
1/10 anonim válasza:
Én pontosan így éreztem, aztán pozitív lett:-)
2/10 anonim válasza:
Igen voltak,folyamatosan vártam,hogy megjön,aztán csak nem jött... :)
4/10 anonim válasza:
Nekem előtte soha nem volt mensis görcsöm. Amikor terhes lettem, éreztem egy kis görcsölést és a beágyazódást is határozottan éreztem, mert belenyilallt többször. Mivel terveztük a babát és PG53 ovulációs mikroszkópot használtunk, ezért nagyjából tudtam, hogy mikor fogant a baba, mikor van a beágyazódás, stb. Tehát én direkt "figyelgettem" a tüneteket.
Azóta már 35 hetes vagyok :)
5/10 anonim válasza:
Nekem nem volt... Mindig olyan pontosan érkezett, hogy órát lehetett volna igazítani a menszimhez! Úgyhogy mikor nem jött, akkor már sejtettem, hogy babó van, de azért vártam kb egy hetet a teszteléssel, mondván, lehet, hogy most késik. Hát végülis mondhatjuk, hogy azóta is késik, és már 3 hónapos múlt a kisfiam! :)
6/10 anonim válasza:
premenstruációs görcsnek hívják, a terhességek 90%ában van, úgyszólován az a normális a megnövekedett alhasi vérbőség miatt.
7/10 anonim válasza:
Igen, nekem is voltak enyhe görcseim, jött is egy pár csepp vér :)
18h km
8/10 anonim válasza:
Igen, voltak, napokig azt hittem, ma tuti megjön, de szerencsére nem. Elég erősek is voltak néha.
10/10 anonim válasza:
Igen, 100%-ig biztos voltam benne, hogy meg is fog jönni. Ennek már 24 hete, és hála az égnek, még mindig nem jött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!