Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen menstruációs...

29 hetesen menstruációs fájdalom? Fontos!

Figyelt kérdés
Egy órája tart,vettem be Magneb6-ot, de nem nagyon múlik! Fáj a derekam,az alhasam,és mindkét lábamba kisugárzik! Nem keményedek,a babám mocorog!

2012. ápr. 30. 03:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet koraszülés előjele is... mi újság azóta?
2012. ápr. 30. 05:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha állandó és nem periodikus akkor szerintem nem akkora gáz. Ha periodikusan jönnek a görcsök, akkor mutasd meg magad orvosnak!
2012. ápr. 30. 06:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet,h nem kellett volna,de bevettem egy Algopyrint és elmúlt! De azért megkérdezem ma a dokimat,biztos ami biztos!

2012. ápr. 30. 06:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor inkább No-spát vegyél be és erősebb magnéziumot. De a dokidnak említsd meg. Nekem reggelente szokott lenni 1-1 ilyen, mielőtt felkelek.

31 hetes kismama

2012. ápr. 30. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább no-spa szerintem is, nekem amnio után mondták, ha görcsölnék; de magne b6 vagy magnerot is jó lehet, de ne egy szemet vegyél be, legalább 2t és 6 óra múlva ismét. Jobbulást
2012. ápr. 30. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
5. válaszoló vagyok: Nekem is szokott fájni amúgy a lábam havi vérzés kezdetekor, és néha most is, terhesen; a dokit megkérdeztem mi ez, meg baj e mert én is megijedtem. Azt mondta előfordul, nincs baj, pihi :) 23hkm
2012. ápr. 30. 10:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!megnyugtattatok! Azért izgulok,mert a dokim azt mondta,h kicsit megrövidült a méhnyak,és megijedtem,hogy a görcsök hatására elkezdhet nyílni a méhszáj!
2012. ápr. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!