Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A menstruációs vér tényleg jó...

A menstruációs vér tényleg jó szerelmi bájitalnak?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy régen menstruációs vért csepegtettek a vörösborba, és azt itatták meg a fiúval, aki ettől beleszeretett a lányba.

[link]

Az LB-m szerint csak nemi vágyat csinál, mint az osztriga.

Egy hónapja járok egy nagyon helyes fiúval, akit nagyon szeretek és nem szeretném elveszíteni. Ő idősebb nálam, augusztusban lesz 16 éves, és félek, hogy elhagy majd egy másik lányért, aki idősebb. Ezért szeretnék vele itatni valamilyen szerelmi bájitalt, de nem tudom, mit tegyek bele:S

Valakinek van valamilyen megbízható receptje amit már kipróbált és bevált? Az m. vért kipróbálta már valaki?

Tudom, hogy nem szép dolog, de olyan helyes és olyan sok r. lány van körülötte:S

Privit is írhattok:)

Sok receptet találtam a neten, de

2012. ápr. 30. 21:24
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim válasza:
Csak népi hiedelem...nehogy belekeverd azt az italába!!!!!!!
2012. ápr. 30. 21:52
 12/60 anonim ***** válasza:
40%

Azért kételkedek abban, hogy nem buta a srác, mert csak annak kell lennie, ha egy ilyen butácska kislánnyal foglalkozik, mint te. A másik véglet, hogy nem veszi észre milyen kis szánalomraméltó vagy, de hogy az vagy, az biztos. Csak sajnálni tudlak téged, és a hozzád hasonló kislányokat, akik nagyon-nagyon ostobák. Sajnos sokan nem is növik ki, az intelligenciahányados pedig úgy tűnik, hogy évről évre esik. :(

Az a legszörnyűbb az egészben, hogy nem csak balga vagy, hanem még visszataszító is. Ha létezne is ilyen mágia - ami természetesen nincs - akkor is a menstruációs véred az italába keverni? OMG. Azt hittem hogy egyes kislányok megítélése nem mehet alább, de úgy tűnik a béka tomporán is jóval alá megy.

2012. ápr. 30. 21:55
 13/60 A kérdező kommentje:
mert baj az h komoly kapcsolatot szeretnék? nem úgy mint a korombeli lányok, az osztályból egyedül már csak én és az LB-m szűz de neki már volt pettingje, nekem meg csak csak ezzel a sráccal, előtte nem is pasiztam. szeretném ha sokáig együtt lehetnénk, de gyerekkel mégsem akarom megtartani, mert ahoz még fiatal vagyok.
2012. ápr. 30. 22:01
 14/60 A kérdező kommentje:
"nekem meg csak csók volt ezzel a sráccal"-így akartam írni.
2012. ápr. 30. 22:02
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
12 Ez azért durva volt:O
2012. ápr. 30. 22:02
 16/60 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy komoly kapcsolatot akarsz, hanem az, hogy ilyen idióta módon.
2012. ápr. 30. 22:03
 17/60 A kérdező kommentje:
semmi közöd hozzá, h mit itatok vele... ettől durvább dolgokat is megiszik egy pasi az életében...
2012. ápr. 30. 22:06
 18/60 anonim ***** válasza:
50%
Megissza,legfeljebb kap egy csodás fertőzést tőle.Akkor látogathatod a kórházba,esetleg így beválhat másképp nem.
2012. ápr. 30. 22:08
 19/60 anonim ***** válasza:
42%

Hát ez tényleg idiotizmus.

Te nem gondolkodtál még azon, hogy ezt a fiút nem érdemled meg?

Figy, 12 vagy, erre a legnagyobb gondod, hogy szűz. Ha ilyen probléma, biztos van jelentkező... nem mintha legális lenne. De egyszerűbb, ha amikor megjön, meghívod eg kis orálisra, akkor legalább a tudtával adagolod neki a mérget.

2012. ápr. 30. 22:08
 20/60 anonim ***** válasza:
63%
Bazz én föladom...Kihullott egy hajszálam, és szerintem már az agysejtjeim is pusztulnak...
2012. ápr. 30. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!