Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A menstruációs vér tényleg jó...

A menstruációs vér tényleg jó szerelmi bájitalnak?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy régen menstruációs vért csepegtettek a vörösborba, és azt itatták meg a fiúval, aki ettől beleszeretett a lányba.

[link]

Az LB-m szerint csak nemi vágyat csinál, mint az osztriga.

Egy hónapja járok egy nagyon helyes fiúval, akit nagyon szeretek és nem szeretném elveszíteni. Ő idősebb nálam, augusztusban lesz 16 éves, és félek, hogy elhagy majd egy másik lányért, aki idősebb. Ezért szeretnék vele itatni valamilyen szerelmi bájitalt, de nem tudom, mit tegyek bele:S

Valakinek van valamilyen megbízható receptje amit már kipróbált és bevált? Az m. vért kipróbálta már valaki?

Tudom, hogy nem szép dolog, de olyan helyes és olyan sok r. lány van körülötte:S

Privit is írhattok:)

Sok receptet találtam a neten, de

2012. ápr. 30. 21:24
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
75%
Sikítok.
2012. ápr. 30. 21:24
 2/60 A kérdező kommentje:

..nem tudom melyik válik be.

ez lemaradt sry:S

2012. ápr. 30. 21:25
 3/60 anonim ***** válasza:
37%
te jóóóó ééég!! Bocsi, hogy csak ennyit tudtam hozzászólni!
2012. ápr. 30. 21:31
 4/60 anonim ***** válasza:
79%
Ez inkább népi hiedelem, a rituálmágia legalja. Nem működik, még vágyat sem kelt. Az egyetlen amit elérhetsz vele, az a bakteriális fertőzés...
2012. ápr. 30. 21:33
 5/60 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ettől még Harry Potter is agyf@szt kapna.
2012. ápr. 30. 21:35
 6/60 anonim ***** válasza:
48%
vááááááááááááááááááááááááááááá! fúúúúúúúújjjjjjjjjjjjj, undorittó!
2012. ápr. 30. 21:35
 7/60 anonim ***** válasza:
71%
te hány éves vagy kérdező, 12? "idősebb", 16 éves. az aztán tényleg érett.,,
2012. ápr. 30. 21:46
 8/60 A kérdező kommentje:
szeptemberben megyek 9.-be. és igen, nagyon is érett a korához képest, nagyon komoly fiú, pedig focista, de nem buta srác egyáltalán. És írták már priviben, hogy nekik bevált a m.vér.
2012. ápr. 30. 21:49
 9/60 anonim ***** válasza:
21%
Az egy dolog, ha te otthon, magadnak kotyvasztasz valamit vérrel, de ha már meg is itatod mással... Ilyenkor játszom el szívesen a harakiri gondolatával.
2012. ápr. 30. 21:52
 10/60 anonim ***** válasza:
54%

Ha ezt tényleg megteszed, garantálhatod hogy otthagy. Elmondanám, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom. De most nem tanácsolnék semmi okosat, mert felesleges lenne. Inkább nőjél még egy kicsit, hátha megérsz egy kapcsolatra, és majd nem bájitalokra bízod a pasid hűségét. Csak a srácot sajnálom, hogy nem tudja milyen hülye lánnyal hozta össze a sors...

Egyébként hogy lehetsz ilyen naiv? gondolod nem azért küldtek privátban üzenetet azzal, hogy használ a vér, hogy kipróbáld és jól lejárasd magad?

2012. ápr. 30. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!