Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valóban el fog jönni afelemelk...

Valóban el fog jönni afelemelkedés? Hogyan érzékelhető ez most?

Figyelt kérdés
Nagyon várom már igen régóta a felemelkedést. Nagyon sok inkarnációban sínylődött ebben a tetves anyagi világban a testem és most már szabaddá akarok válni a testi rabságból. Szeretnék egy jobb szabadabb életet. Mikor jön ez el ? Egyelőre semmit sem érzek ebből ! Mit kellene érezni ? Hogyan lesz ez és mikor ? A lelkem elszakad a testtől és asztrálvilágban él tovább ? Hol fogunk lenni ?
2012. márc. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Illetve 14:58 voltam.
2012. márc. 30. 16:23
 42/51 Diavolino44 ***** válasza:
All right! :D
2012. márc. 30. 16:44
 43/51 A kérdező kommentje:
Az antidepresszáns az drog, de az nem zárja ki hogy nyugtatóként adják el a patikában. Van akit felpőrget van akit leszedál, attól függ milyenbetegségre írták fel, de általában előszőr felpőrget utána viszont elnyugtat és csökkenti a mozgáskkordinációt. Leszokni szinte lehetetlen róla és brutális mellékhatások vannak a szakirodalomban, amiket csak a megvonási tünetek űberelnek. itt olvashatsz róluk [link]
2012. márc. 30. 18:17
 44/51 anonim ***** válasza:

zeronibble ! ez az egésznek a lényege! ezért olyan alacsony hatásfokú az emberi életforma! ezért mennek szemétre az életek (sorban, kivétel nélkül).

Ezt az ördögöt tanítják istennek a bibliások!

Az összes népszerű tömegvallásban (ördögök által kinyilatkoztatott vallásban) ezt imádtatják.

2012. márc. 30. 22:36
 45/51 anonim ***** válasza:

Nem zárható ki, hogy a modern antidepresszánsok (egy része ?), pl. benzodiazepin-félék

meggyengítik és kinyitják az ember aurikus terét.

Amennyiben ez így van, ebből nagyon komoly problémák származnak az adott emberre és az emberi élettérre nézve.

Van egy szféra, amiben a ragadozók vannak és ez a szféra át akar jönni ide, az emberi élettérbe.

Ez a földön működő sötét okkultum titka (hogy ezt az eljövetelt/átjövetelt elősegítse).

Jézus nem volt gonosz, de most csaliként, csapdaként működtetik.

2012. márc. 30. 22:41
 46/51 A kérdező kommentje:
Súr, teljesen egyetértek veled. Sajnálattal tapasztaltam meg én is ezeket. Mellesleg az összes nyugtató és az antidepresszáns is hosszú távon elbutulást okoz.
2012. márc. 31. 01:12
 47/51 anonim ***** válasza:
Áhh emberek, idejárok az ezos kérdésekhez röhögni,általában nem kommentelek, de az utóbbi néhány vélemény elég ütős mondom ezek mit szívtak asztráltest meg varázslók meg sárárnyék, én is szeretem a sci-fit meg a Harry Pottert na de könyörgöm az mese!!!ennyi baromságot összehordani!!! szerintem írjatok sci-fi regényt biztos ütős lesz majd veszik mint a cukrot!
2012. márc. 31. 23:49
 48/51 zeronibble ***** válasza:
Köszönjük, akkor most már mind meggyőződtünk arról, hogy a világ annyi, amennyit a tudomány ma lát(-tat?) belőle, és biztos, hogy minden rendben akkor. Na mentem regényt írni, pff...
2012. ápr. 1. 00:17
 49/51 anonim válasza:
Én nem vagyok szkeptikus. És nem is vagyok az ezotériában otthon annyira, de azt ne mondjátok már,hogy mindent amit mondtak az elmúlt évszázadok tudósai, az készpénz. Ugyanmár, a tudomány folyamatosan fejlődik,így nyílvánvaló, hogy a régieket felülírják,megcáfolják egy idő után. Előttem mondta valaki,hogy az agykutatás gyerekcipőben jár. Igaz. Tehát pl. 60 év múlva lehet olyan előrelépéseket tesznek az agykutatással kapcsolatban, hogy az a mai szemmel nézve sci-fi, vagy mese. Mindenre nyitottnak kell lenni, lehet,hogy most nem tudják bebizonyítani (merthát ez muszáj, az ember nem fog csakúgy hinni), de akkor majd igen. Sajnos ez lassan megy,mert az ember eleve úgy áll a sci-fi jellegű kutatásokhoz,hogy badarság, így nem kapnak a tudósok elég támogatást és így tovább... Összefoglalva annyit szerettem volna mondani, hogy szart se tudunk még, és ahhoz hogy tudjunk, nyitottabbnak kell lennünk. Persze aztán lehet rosszul gondolom, de ez az én véleményem.
2012. ápr. 1. 16:13
 50/51 anonim ***** válasza:

,,merthát ez muszáj, az ember nem fog csakúgy hinni"

Sajnos de, az ember csak úgy elhisz dolgokat. Persze egyre kevésbé hiszékenyek az emberek...ez csak annyit jelent, hogy valami tudományosnak illetve logikusnak tűnő magyarázat elég is arra, hogy meggyőzzünk valakit. Nem véletlen, hogy az ezoterián belül is logikusan felépített dolgok vannak, bizonyos tudományos utalásokkal, de emellett egy csomó tudományos tényt úgy kezelnek, mintha nem létezne.

2012. ápr. 1. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!