Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valóban el fog jönni afelemelk...

Valóban el fog jönni afelemelkedés? Hogyan érzékelhető ez most?

Figyelt kérdés
Nagyon várom már igen régóta a felemelkedést. Nagyon sok inkarnációban sínylődött ebben a tetves anyagi világban a testem és most már szabaddá akarok válni a testi rabságból. Szeretnék egy jobb szabadabb életet. Mikor jön ez el ? Egyelőre semmit sem érzek ebből ! Mit kellene érezni ? Hogyan lesz ez és mikor ? A lelkem elszakad a testtől és asztrálvilágban él tovább ? Hol fogunk lenni ?
2012. márc. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa logikád van
2012. márc. 29. 16:07
 12/51 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Legyen igazad!

Akkor csak arra valaszolj honnan jon az eletoszton??

2012. márc. 29. 16:08
 13/51 anonim ***** válasza:
0%
mint a többi ösztön
2012. márc. 29. 16:10
 14/51 Diavolino44 ***** válasza:

Ez szerinted valasz?

Ha nincs lelek, s csak az agyad krealta szemelyiseggel azonositod magad akkor valahol az agyban kell lennie a valasznak. Kerlek aruld el az agy melyik terulete felelos erte? Milyen anyagok altal tudja az eletosztont fenntartani a szervezetben? Az irtad hogy ez valakinel meg ingadozik is mert aki ongyilkos lesz annak kevesebb?

Sokaig azt hittem hogy a serotonin de kioktattak hogy nem az.

Tenyleg szeretnem az anyagban latni a megoldast!!!!!!

2012. márc. 29. 16:42
 15/51 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg a serotonin, mert én is depressziós voltam meg öngyilkos gondolataim is voltak, de mióta elkezdtem pszichiáterhez járni és felírt nekem olyan gyógyszert, ami gátolja az agyban a serotonin túl gyors visszaszívódását azóta teljesen jól érzem magam.
2012. márc. 29. 17:05
 16/51 anonim ***** válasza:
az agykutatás még gyerekcipőben jár, így nem tudok választ adni és amúgy sem vagyok agykutató
2012. márc. 29. 17:08
 17/51 Diavolino44 ***** válasza:

15. En is igy gondoltam hogy a depressziohoz van koze, s akkor serotonin. De neurologus ismerosom szerinten ez nem bizonyithato. Mert nem minenki megy vegig a klasszikus lepcsofokokon.

16. Ha nem tudod bizonyitani, akkor nem er tobbet a szavad egy papnal aki bizonygatja nekem hogy a pokolra fogok jutni mert isten megbuntet.

2012. márc. 29. 17:50
 18/51 anonim ***** válasza:
miért, te tudod bizonyítani, hogy van lelked?
2012. márc. 29. 17:52
 19/51 A kérdező kommentje:
Az így nem igaz, hogy a gyógyszerben levő szerotonin és egyáltalán a szerotonin miatt depressziós az ember. Nagyon sok szerotonin és dopamin, hangulatjavító hormonvan a banánban, paradicsomban és gyümölcsökben és még sem leszel jobban a fogyasztásuk után. Az antidepresszáns az nyugtat is, de egyben elveszi az életérzést is. Magának a nyugtató hatása miatt érezted jobban magadat, de ez hamis kábulat.
2012. márc. 29. 18:38
 20/51 anonim ***** válasza:
Annak az antidepresszánsnak, amit szedek nincsen nyugtató hatása, csak szerotonin-visszaszívás-gátló. Az életérzést nem veszi el, sőt mióta szedem úgy érzem, sokkal intenzívebben tapasztalok meg mindent, mintha feloszlott volna egy köd ami eddig az agyamban lebegett és letompította az érzékeimet, kábulatnak is pont ezért nem nevezném.
2012. márc. 29. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!