Valóban el fog jönni afelemelkedés? Hogyan érzékelhető ez most?
"az ezotériára való áttérés, vagy a vallás hirtelen felvétele tűnik egyfajta drognak vagy önbecsapásnak"
Hogy érted azt, hogy ÁTTÉRÉS?
MIRŐL?
:D
Hát lehet ez volt a hiba hogy heteddik bogyónál megálltam!
Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy normális egy emberrel 7-8 különböző gyógyszert kipróbáltatni mint a tenyészpatkányokkal. Nem beszélve a rengeteg mellékhatásról. A függésről, ami nálad is kifog alakulni abba hagyod a bogyót s nem tudod már nélküle boldognak látni az életet. Ez szerinted normális??
Hány éves vagy 17?
Diavolino44
Én voltam az, aki az első bejegyzést írta, és utána visszakérdeztem tőled. Azt áruld már el, hogy te a megfázásban sem hiszel? Se a rákban? Mert ha ezekben hiszel, nem érthető (illetve nagyon is érthető), hogy miért nem hiszel abban, hogy például itt az egyik előttem szólónak szerotonin termelési zavara van, ezért szükséges a kezelése?! Az agyad ugyanúgy megbetegedhet, mint bármely más testrészed, hisz az is egy SZERV. Miért lenne drogos azért, mert pótolja az egyik fontos hormon hiányát? Akinek pajzsirigy alulműködése van, és szed rá hormont az drogos?
,,Boldogok, akik hisznek!"
Igen, könnyebb álomvilágba ringatnia magát az embernek, mint elfogadni a valóságot, de ez van. Amint meghalsz, a tested összes szervének működése leáll.
Ez az én egyéni meglátásom:
A rák, a depresszió, fizikai kivetülése egy problémának. S ti akik CSAK az anyagban hisztek, elhárítjátok a felelősséget. "Nem ez nem az én hibám, a környezetem miatt van, genetikai hiba, Orbán hibája stb.
A betegség nem véletlen alakul ki, hanem van valami lelki ok a hátterében amit nem CSAK gyógyszerrel kell kezelni!
A betegségek nagy része pszichoszomatikus, amit nem úgy fordítasz hogy agy-betegség, hanem hogy lelki eredetű. Viszont a lélekre nem fogsz találni gyógyszert. A nyugtató, az antidepresszáns olyan mint a fájdalomcsillapító tünetet kezel nem okot!
Én úgy vélem,ha egy alternatív gyógymód, (ami szerinted hülyeség) sőt lehet hogy csak placebo az egész, de működik s egy betegséget meg tud gyógyítani teljesen, akkor az nem sarlatánság hanem ugyanolyan gyógymód aminek van létjogosultsága!
Ezt egészen addig nem fogod, fogjátok elfogadni amíg neked vagy egy szertett ismerősödnek az orvostudomány azt fogja mondani hogy gyógyíthatatlan. Mindent meg fogsz tenni azért hogy életben tartsd magad vagy pl anyukádat. S akkor megjelenik benned is a hit.
S lehet igazad van, boldog aki hinni tud. Tudod mit ha nekem ez kell a boldogsághoz s nem gyógyszerek ám LEGYEN!
1.) Mi lenne a helyzet a komassal? Semmi.. pontosabban alszik.
2.) Igen en kezdtem, mert a rovat neve az h ezoteria nem szkeptikus rovat. Amiben mind a ket felnek meg kell nyilvanulni. Erdekesmodon en vagyok annyra tolerans, hogy bar napi szinten olvasom a szkeptikus blogot meg sem pofazok bele. De hat van aki tolerans s van aki nem az igy szep!
"Igen en kezdtem, mert a rovat neve az h ezoteria nem szkeptikus rovat. Amiben mind a ket felnek meg kell nyilvanulni. Erdekesmodon en vagyok annyra tolerans, hogy bar napi szinten olvasom a szkeptikus blogot meg sem pofazok bele. De hat van aki tolerans s van aki nem az igy szep!"
14:38 vagyok! Ott a pont. Igazad van. Bocs. De oylan fárasztóak ezek a viták.
Mi lenne ha most tennénk pontot a végére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!