Valóban el fog jönni afelemelkedés? Hogyan érzékelhető ez most?
Ez de szep!!! :)
Antidepresszansokon elsz mert nem tudod a probelmaidat kezelni, de tudod osztani az eszt. Eloszor a sajat anyagi minosegeden gondolkozz el mielott mas embereket itelsz meg!! Nem vagy kepes csak droghatasa nelkul felfogni a vilagot ugy ahogy van. Ennyierovel aki begombazik s hallucinal akkor az is csak a valosagot latja!!!?? Meg mindig megtudnak egyes emberek nevettetni.:D:D:D
Azért élek antidepresszánsokon, mert születési vagy genetikai hiba miatt nem megfelelő az agyamban a szerotonin természetes eloszlása, ezt a szintet szabályozza az antidepresszáns.
Olyan nincsen, hogy "nem tudod a problémákat kezelni", a gondolkodás folyamata kémiai anyagoktól függ, ha ezek az anyagok nincsenek a helyükön, az agyműködés nem megfelelő. Az antidepresszáns nem drog, mivel nem okoz módosult tudatállapotot vagy hallucinációt. Ha olyan ember szedné akinek természetesen jó a szerotonin-egyensúly az agyában, minden bizonnyal pont, hogy depresszióhoz hasonló tünetek jelennének meg nála, erős hányinger és hasmenés kíséretében.
Hát öregem nem irigyellek! Ezzel a felfogással élni nem lehet egyszerű! :D
Ime az én történetem, anyámtól örököltem egy jó adag depresszió-hajlamot s pánikbetegséget, valamint egy iszonyat adag szorongást. S 18 évesen el is kezdődött a folyamat. 20 évesen nem mertem kilépni a házból annyira eluralkodott rajtam a betegégéség folyamatosan antidepresszánsokon és nyugtatókon éltem. Az antidepresszáns semmit sem ért, a nyugtatótól kába voltam egész nap. Ekkor tájt jött az ezotéria s amit az orvostudomány nem tudott megoldani ezek a "sarlatánok" igen. Nekem beszélhetsz kémiáról, meg orvostudományról akkor ha az embernek van egy problémája s úgy tudja megoldani hogy közben nem csinál nagyobb kárt mint ami volt.
Valószínűleg nem próbáltál ki elég antidepresszánst, hogy megtaláld a megfelelőt. Nekem szerencsére az első ajánlott jó lett, de egy ismerősömnek nyolcat is ki kellett próbálnia, mire a megfelelőt megtalálta.
Nekem inkább az ezotériára való áttérés, vagy a vallás hirtelen felvétele tűnik egyfajta drognak vagy önbecsapásnak, ahogy Karl Marx megmondta, "a vallás a nép ópiuma" ugyebár. Nem vok kommunista, de mondott pár okos dolgot az öreg.
Azért tisztázzunk valamit ! Antidepresszánst szedni egyáltalán nem normális dolog, legalábbis arra a visszavételgátlóra gondolva SSRI a neve. Én gyógyszerek nélkül is meg tudom és megélem az életet normálisan ködfelhő nélkül. Tiszta a tudatom bármiféle drog nélkül.
Rád nem a szerotonin hat így, mert az a banánban és gyümölcsökben is van, de attól nem vagy így beállva. Az antidepresszáns egy kábítószer itt bővebben olvashatsz róla [link]
Azért mondom hogy az élet egy igazságtalan testi rabság, mert ha jól végig gondolnád és nem nyugtatószerek hatása alatt lennél, te is így élnéd meg. Én több száz életet érzek magam mögött, legalábbis amikre emlékszem és mondhatom, hogy az ember lelke csupán sínylődés ebben a testi bőrtönben és nagyon hiányzik már a szabadulás, amire remélem hamarosan sor kerül.
Nem tudom, ki vagy, de nekem szimpatikus vagy.
Csodálkozom az embereken, hogyan tudnak ilyen lezárt birka-életet élni (rabszolgaként), amilyet élnek.
Nem tudom, hogy mi lesz (egyáltalán lesz-e valami)...
amit én mostanában érzek (magamon):
nagy bennem a nyugtalanság, a hangulataim is váltakoznak (nem szedek "gyógyszereket" :-) )
erős évnek érzem ezt a mostanit (sárkány éve, sok mindent átrendez).
Úgy érzem, a gonoszságnak össze kellene már törnie, úgy érzem, el kell dönteni, hogy hová áll az ember.
A nagy vallásokat kamunak, félig-meddig átverésnek tapasztalom (birkaságot, vágóállatiságot tanítanak szerintem).
Hiszem, hogy van Isten, de tudom, hogy ez az isten nem egy
-kegyetlen, ragadozó gyík
-pénzéhes alak
-közeli BUKOTT szellem (ezt a közeli bukott szellemet tanítják istennek a népszerű vallásokban).
Úgy vélem, ennek a kapitalista (= tőke-imádó) mocsoknak (amiben élünk)végleg el kell tűnnie az életünkből,
az összes mocskos hazugságával együtt, amit a nyakunkba zúdított.
Ez a világ valamikor (talán) egy gyönyörű szép világ lehetett,
ahol nem váltakoztak az évszakok,
ahol nem volt ragadozás, sem pénz, sem hazugság.
Ez a világ meg lett rontva. Az ember vére a gonosz utódok nemzésével meg lett rontva...
ezek a gonosz utódok (Ős-Kajmán-sarj) szaporodtak el a földön, emiatt vált élhetetlenné a föld.
Előre szólok, súlyos lesz. Vigyázz az elmédre, ez csak regényrészlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!