Hogyan hozhatnám vissza az élők közé a halott nagyapám?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 05:43
1/22 Evele123 válasza:
Röviden: sehogy
Hosszabban: mindenkinek megvan előre határozva, meddig él, az viszont tág határok között mozog, milyen körülmények között távozik az élők sorából.
A reiki-mesterem mondta, ha valakinek nagyon fontos életfeladata van és még nem hajtotta végre, akkor ő vissza tudja hozni az életbe a halál beálltát követő 1 órán belül.
2/22 anonim válasza:
Sehogy.
Mert nem halt meg.
A halál illúzió.
4/22 Salx Narval válasza:
Őt sehogy, de benned tovább él, szellemi és fizikai vonatkozásban is. Én úgy gondolom ez fontos dolog, számomra mindenképp.
5/22 anonim válasza:
Sehogy.
Aki meghal, az megszűnik létezni.
6/22 anonim válasza:
Sehogy. Tudom, hogy szomorú vagy, de ő már nem fog többé élni. Gyászold meg és engedd el! Hidd el, neked is jobb lesz úgy.
7/22 anonim válasza:
Fogadd részvétem.
Csak a test hal meg (porlad el). A lélek örökké él. Amíg emléke szívedben él, amíg őrzöd emlékét, addig is veled marad. Bármikor hívod, kéred a segítségét, érezni fogod, hogy ott van veled, és segít. (Egy másik reiki mester)
10/22 anonim válasza:
Kérdés persze az is, hogy miért akarod visszahozni. Erről nem írtál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!