Néztél már halott embert sokáig és kívántad magadban teljes szívedből a rosszakaródnak, hogy ő feküdjön ott?
Én is ezt a választ adtam volna mint az első NEM.
És milyen rossza akarod? Ki a rossz akarod?
Az idő gyógyít és a szeretet is.
Általában az emberek nem szoktak halottakat nézegetni, legalábbis én biztosan nem.
De, pld ha egy ittas sofőr elütné a gyerekemet, akkor biztosan kívánnám, hogy más feküdjön helyette a hulla házban.
De ki beszél itt öngyilkosságról? Én biztosan nem!
Az idő nem gyógyít, csak szenvedéssé teszi az emberi életet. És a szeretett?
Az csak egy szánalmas jelenség!
Na de nem ez volt a kérdés, Tisztelt Válaszolók!
Elég gyenge lehetsz kérdező. Amit most leírok igazából már mások elmondták, és leírták.
Az elsőt egy régen élt keleti bölcs mondta:
Ne tedd azt embertársaiddal, amiről nem akarod, hogy mások veled tegyék.
A másik pedig az, hogy: Nem akkor vagy igazán szabad, ha megteszed amit akarsz, hanem akkor ha nem teszed meg amit nem akarsz.
az erő nem hatalom, és még csak nem is igazságszolgáltatás. Valakire haragudni mindenki tud, mert amíg haragszol, addig gyáva vagy, mert nem mersz szembenézni senkivel sem, még önmagaddal sem. Ezt megtenni, és megbocsátani sokkal nehezebb, mint őrízni a haragot. Ehhez kell erő, és nem ahhoz, hogy valakinek a halálát kívánd.
Amit most leírtál, azok az emberek viselkednek így és élik le az egész földi életüket, akik rettenetesen félnek!
Sajna nem jó a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!