Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Néztél már halott embert...

Néztél már halott embert sokáig és kívántad magadban teljes szívedből a rosszakaródnak, hogy ő feküdjön ott?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 12:44
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ha gyenge vagy és sokkolva érzed magad, akkor ne írj semmit!
2010. nov. 16. 19:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy idióta vagy és elmegyógyintézetben a helyed tesike :)
2010. nov. 16. 19:31
 23/29 A kérdező kommentje:

"Néztél már halott embert sokáig és kívántad magadban teljes szívedből a rosszakaródnak, hogy ő feküdjön ott?"

Nos, te is kívántál rosszat nekem, így egy cipőben járunk, te sem vagy nálam rosszabb!

2010. nov. 16. 21:16
 24/29 anonim válasza:
en konkretan soha nem utaltam ugy embert hogy kivantam o fekudjon ott, tudni kell megbocsajtani es tullepni a szeretet altal
2010. nov. 18. 00:25
 25/29 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:25

Tehát akkor nem!

Várom a további válaszokat, de nem térítőket ha lehet!

2010. nov. 18. 14:19
 26/29 anonim válasza:
A kérdés írója úgy érzem, már átélte ezt, hogy válaszoljak, nem tettem hasonlót, de ha valaki ilyet kérdez, akkor én azt tudom tanácsolni, hogy ne azt firtassa itt, hogy helyesen tette-e (mivel, ha többen teszik, akkor az helyes, legalábbis úgy gondolom ez járhat a kérdés írójának fejében). Az előző válaszokból úgy láttam, hogy a kérdés írója elég bátor lenne ahhoz, hogy végezzen rosszakarójával, már a gondolat is bűn, (nem a földi életben, hanem a Biblia szetint) de az a véleményem, hogy ne tegye meg, bármennyire is szeretné, mivel az szabadságvesztéssel jár, és az éveket nem lehet visszakapni. Bár lehet, hogy elsőre megkönnyebbülést okozna látni ahogy a rosszakaród élettelenül fekszik előtted, előbb-utóbb megbánnád, majd a bűntudatod miatt (mert megöltél/halálát kívántad egy ugyanolyan embert/embernek, mint te) ha nem is tartóztatnak le, a saját lelkiismereted rabjává válnál.
2010. nov. 20. 17:52
 27/29 anonim válasza:
Ez nem térítés akart lenni, hanem egy tanács.
2010. nov. 20. 17:52
 28/29 A kérdező kommentje:

ma 17:52

Nemigen emlékszem arra, hogy tanácsot kértem volna, de ha valaki nem tudja elolvasni a kérdést, sajnos!

2010. nov. 20. 21:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem még nem kívántam ilyesmit, sőt még halott embert sem néztem soha meg. De és ezt most leírom akár tetszik akár sem. Te egy megkeseredett ember vagy akit valószínűleg sok fájdalom ért és aki nem képes becsülni semmit az életben. Eszemben sincs megtéríteni téged, mert az egyetlen ember aki segíthet rajtad az saját magad vagy.Azzal hogy elhárítasz mindent és mindenkit aki segítene nem másoknak ártasz hanem magadnak. Te éled le az életed haraggal és fájdalommal. A kérdés az hogy tényleg ezt akarod?
2012. ápr. 6. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!