Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Néztél már halott embert...

Néztél már halott embert sokáig és kívántad magadban teljes szívedből a rosszakaródnak, hogy ő feküdjön ott?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 12:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

így élik le a földi életüket :)

Kérdező a válaszaidban sok a szó ismétlés, te gyenge vagy stb. Szerintem az a válaszoló aki a válaszában leírta nem akkor vagy igazán szabad amikor meg teheted azt amit akarsz hanem, akkor vagy igazán szabad amikor nem teszed meg azt amit nem akarsz. Valahogy így volt nem jegyeztem meg.

De a lényeg mi az hogy a szeretet nem gyógyít, nem vagy természet feletti egy embernél sem , hallottál már arról hogy egyenlőség. Ne hidd azt hogy te nagyobb vagy egy másik ember társadnál. Az első válaszod kérdező mert te gyenge vagy. A első válaszoló csak meg mondta hogy ő nem , és te erre egyből nem te gyenge vagy. Am satanak igaza van sok dologban nagyon okos ember szoktam olvasni válaszait. Más részről a szeretet és a idő gyógyít , Nehezebb begyógyítani azt a sebet ami a szíveden eset. De ilyenkor vagy az idő vagy a szeretet meg gyógyítja , nem vagyok valami hívő meg semmi de attól még neked valami nagy gondod lehet a világgal szerintem meny ki egyet a szabadba sétálni futkosni, focizni vagy akármi.

2010. nov. 7. 15:08
 12/29 A kérdező kommentje:
Elkanyarodtál egy másik témára.
2010. nov. 7. 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Sose láttam még hullát. T.T
2010. nov. 7. 15:42
 14/29 Neménvagyokaz ***** válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem,
2010. nov. 7. 16:49
 15/29 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces!

:P

2010. nov. 7. 17:58
 16/29 anonim válasza:
Ha semmilyen válasz nem jó...neked...akkor mi is ez a kérdés? Voltam e olyan elmebeteg,hogy halottat nézegessek 2percnél tovább? (a kérdésben nem szerepel,hogy közeli hozzátartozó e,ott más a helyzet természetesen) s ugyanez a válasz arra is,hogy kívánnám e más halálát.Igen,vki leírta már,ha a gyermekem feküdne ott vki hibájából-tudjuk nem gyógyír a sebre a bosszú-,de igen,biztosan azt kívánnám bár ő feküdne ott.
2010. nov. 12. 09:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Tegnap előtt láttam egy halottat a rokonomat , és nem kívántam azt hogy más feküdjön ott, és nem sokáig néztem , meg adtam a tiszteletet hogy meg néztem és utána elmentem onnan. Más részről temetés előtt néztem meg , mert akkor meg lehet nézni.
2010. nov. 12. 09:41
 18/29 anonim válasza:
Ln bevallom IGEN!Nem is egy egyszer
2010. nov. 14. 11:32
 19/29 anonim válasza:
100%

Láttam többször halottakat.

Ebből kétszer előttem halt meg ember, és az volt a rossz, hogy nem tudtam segíteni, mert még gyerek voltam.

Voltak/vannak/lesznek ellenségeim, akik rosszat tesznek nekem. Sokszor bele is tudnám fojtani őket egy kanál vízbe.

De nem azért, mert a halálukat vágyom, hanem azért, hogy átéljék a szenvedést, amit okoznak.

Nem akarok túl hosszú lenni, ezért csak a tapasztalatom mondom el:

Az élet igazságos. Az ellenségeid többre tanítanak meg, többet változol miattuk, mint szeretteid miatt. Mert muszáj. Éberebbé, okosabbá, figyelmesebbé, ravaszabbá tesznek. És ez jó.

Hálás lehetsz, hogy ők bevállalták életedben az Ellenség szerepét.

És szívasd jól le őket! (Az élet is szívatni fogja őket idővel, ne aggódj!;))

De ne kívánd a halálukat!

2010. nov. 15. 07:16
 20/29 anonim válasza:
te komolyan ilyeneket kérdezel???am nem,értelmes ember ilyet nem csinál. -.-"
2010. nov. 16. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!