Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez vonzhat be rosszat?

Ez vonzhat be rosszat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ehhez hasonló kérdés, de szeretném feltenni. Van egy olyan problémám, hogy magammal és az emberekkel kapcsolatban úgy vannak rossz kényszergondolataim, hogy nem ártanék nekik és nem haragszom rájuk. Pl. ilyen meg olyan átkot szórok rájuk. Ezek mind különös szándék nélküliek, de azt hallottam, ez gondolatban lehetséges, de ezek csak kényszergondolatok. Ez vonzhat be rosszat?
2012. febr. 18. 23:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akkor magától nem fejlődik?

Én nem szeretnék olyan szintre jutni, hogy akár egy gondolattal is ártsak. A gondolataimat nem tudom szabályozni.

Rituálékat pedig tudok, de csak egyszer végeztem, az se vált be, az illetőnek a sok rossz kívánság után csak a feje fájdult meg egy napra, meg ő alapjáraton köz által utált személy, akár csak én.

Nagyon hasznos választ adtál, köszönöm.

2012. febr. 21. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogyha olyan szintre jutsz a gondolataidat biztos, hogy tudod szabályozni, mivel a fejlődéshez az elmét is le kell csendesíteni, ez segít szabályozni a gondolataidat. Természetesen, hogy ere a szintre juss rengeteg kitartás kell, akár évekig is elhuzodhat.

Természetesen a rituálénak a végeredménye is az spirituális erődtől függ.

2012. febr. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!