Ha telekinézissel csinálunk valami rosszat az is feketemágiának számít?
Figyelt kérdés
Azok válasza nem érdekel,aki olyanokat ír,hogy tk nem létezik.(Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem)2011. jún. 22. 19:06
1/14 anonim válasza:
A feketemágia épp azért fekete, mert valamilyen rosszindulatú változtatást jelöl. Magyarán ha rosszat teszel, akkor igen, feketemágiának számít.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Én azt hittem,hogy csak a mágia terén.
2011. jún. 22. 19:12
3/14 anonim válasza:
Nem...
Az rossz tettnek számít max. A telekinézis nem feketemágia..
4/14 anonim válasza:
A telekinézis - noha tudományosan elfogadott a létezése - ma még a mágia körébe tartozik.
5/14 anonim válasza:
Én pedig azt mondtam, hogy nem feketemágia... Nem azt, hogy nem mágia.
Egyébként pedig én filmek és játékok alapján beszélek, amikböl a mágiáról tudok, mivel a valóságban vagy nem létezik vagy mi emberek nem ismerjük :)
6/14 A kérdező kommentje:
19:34!
Akkor feketemágia?
2011. jún. 22. 19:36
7/14 anonim válasza:
Ha p*csán rúgsz egy pöttyös tevét az útkereszteződésnél az feketemágiának számít?
8/14 anonim válasza:
Nincs értelme ennek a kérdésnek, ha el is jutnál odáig, hogy nagy, nehéz tárgyakat mozgass, már nem fogod rosszra használni. Ez a fajta tudás, és a az odáig vezető út kiöli belőled a rosszat. Akár hiszed, akár nem. :)
Egyébként szerintem ez inkább a parapszichológia, mint mágia, okkultizmus. Legalább is paralaborokban vizsgálják ezt a jelenséget, valamint a telekinézis parajelenségként van a köztudatban, de végülis tök mindegy. :D
9/14 anonim válasza:
Ha ártasz másnak, mindegy hogy nevezed, akkor is helytelen dolog!
10/14 A kérdező kommentje:
20:08 Nem mindegy,a feketemágia visszaüt. :D
2011. jún. 22. 20:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!