Nem. Én kifejezetten megkönnyebbülök ha káromkodom és fűt fát kiabálok arra akit utálok.
2012. febr. 18. 23:49
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, káromkodni én is szoktam, de sose kívánok másnak rosszat.
Köszönöm a válaszod. :)
Természetesen ezzel nem vonzhatsz be rosszat, ez csak egy tévhit, hogy bevonzod a rosszat, és hogy "visszaüt" az átok, ez csak egy tévhit a megfélelmítésre. A gondolatban való átok nem olyan hatásos, csak negatív energiákat keltesz, viszont nem hinném, hogy elérné az energia a célját.
2012. febr. 19. 09:36
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a te válaszodat is.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy magamnak árthatok-e vele? Vagy ez senkire nem működik? Jó lenne, ha nem működne.
5/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
TÉVHIT, hogy aki "átkot szór" a másikra azzal árt neki.Ilyen nincs.Ha átkozódsz, annak hatása egyes egyedül rajtad fog csattanni, de rajtad viszont mindenképp.
Valójában ártani a másiknak nem lehet.Itt most örök élet távlatban és lelki értelemben beszélek.Fizikailag lehet bántani valakit, de annak valódi hatása nem a szenvedőn fog megnyilvánulni, hanem a cselekvőn.
Minden amit teszel itt a földön magad miatt teszed.Ez egy út.Tisztulási, vagy romlási tőled függ.De aki tisztulni akar, azt te átkokkal nem tudod romlasztani.Ha így működne a másik emberen is múlna boldogságunk, de az csak rajtunk múlik.
A kényszergondolatokat el lehet hessegetni, ha tudatosítod magadban, hogy te milyen utat vállalsz.A szeretés útját, vagy a szeretetlenség útját.
Remélem tudtam segíteni.
2012. febr. 20. 15:21
6/12 A kérdező kommentje:
7/12 A kérdező kommentje:
De hogy érted, hogy rajtunk válik érezhetővé a hatása? Mi szenvedjük meg a rosszat vagy csak bepiszkít minket, az elménket roncsolja?
15:21-nek: spirituális szinttől függ az, hogy hat -e az átok gondolatban vagy nem. Ha elérünk egy szintet vigyáznunk kell arra, hogy mire gondolunk, mert valóra válhat. És igenis lehet a másiknak a lelkére hatni, de a testére könnyebb, és akár egy lelket is ellehet pusztítani, de maximum az Isteneknek vannak olyan spirituális szinten, hogy eltudjanak lelket pusztítani. Az átok nem ver vissza, ez a legnagyobb tévhit, ezt azért találták ki, hogy megfélelmítsék az emberiséget, és hogy spirituális téren "elhagyott" legyen.
2012. febr. 21. 15:19
9/12 A kérdező kommentje:
Én szerintem nem vagyok hatalmas spirituális képességekkel megáldva. Végül is eddig se okoztam kárt és amihez biztosan értek, az csak az energiával gyógyítás. Köszönöm a válaszod.
A spirituális képességeidet neked kell kifejleszteni, neked kell megerősítened magad. Viszont azt még kihagytam, hogyha az átok, ha jól emlékszem akkor jan. 21-től ápr. 14-ig nem végezhető, mivel úgy állnak a bolygók, hogy visszaver, de ez csak rituálé esetén érvényes.
2012. febr. 21. 16:01
Kapcsolódó kérdések: