Hogyan kell meditálni?
(Különösen az az aura kitolós gyakorlat/meditáció érdekel.)
Valamiért nemtudok csukott szemmel elképzelni dolgokat :/
Iagazat adok en is az egyik valaszolonak hogy mire az ember vegig olvassa elmegy tole a kedve! :)
A meditacio egy olyan dolog lenne ami rengeteg megkotessel, szaballyal mukodhet csak?
Tanulhatsz akarhany meditacios techinkat azzal egy dolgot ersz el, kiveszel a jelenbol. Nem hinnem hogy azaltal hogy a vilagot kizarom majd megvilagosdok stb.
Az alabbi dolgot csinalom mar par hete: Amikor eszembe jut elkezdem figyelni a legzesemet. Mindennapi cselekedettkor figyelem a testemet. Nem furcsa hogy sosem gondolsz arra : van labam?! Kezd a vilag atalakulni s nem kellett egy sarokban ulnom s szabalyok tomkelegenek megfelelni.
Előző:
:) Köszi, Én már csak ilyen hosszan tudok fogalmazni. Amúgy az hogy az emberek lusták olvasni csak az egyik oldala, mert sokszor az értelmezéssel is gond van. Ezek nem szabályok amiket írtam, és alapból intuícióból írom amit írok. Ezek csak dolgok amiket el lehet sajátítani, illetve könnyíthetik a dolgod, persze mint már valahol mondtam 7milliárd féle variáció létezhet a Földön. Pl az is jó amit Te írtál. Mellesleg, nem tudom miért írtad hogy ki kell zárni a világot, hiszen Én ilyet nem mondtam, sőt ha valakivel, valakikkel együtt meditálunk az kifejezetten jó. Az hogy a cikázó gondolatidat ki kell zárni, arra értettem hogy így meg lehet nyugtatni az elméd. Egy gondolaton lehet meditálni, de egyszerre többön, és egymásból adódó gondolatokon nem lehet, vagy nem érdemes. És megint csak azt tudom még mondani hogy ez az egy vagy két oldal amit írtam édes kevés, és csupán azt a célt szolgálja hogy ha valaki akar utána nézhessen, illetve jobban rálásson a téma összetettségére, és hozzá tartozó dolgokra.
Üdv, Gy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!