Hogyan tudnék megszabadulni az okkultizmustól és minden átoktól, ami hozzá tartozik? Csak olyanok válaszát kérem, akik hisznek ebben, illetve nem gúnyolják ki!
Második válszoló!
Ha te pogány vagy egyáltalán hogy merészelsz vallás dolgában nyilatkozni?????????????
Kedves kérdező !
A Teremtő Isten nem nagyon ad választási lehetőséget - Aki nem vele,van az ellene
Ami belefér :
- gyógyítás
- fényküldötti szerep
- karmaoldás
- lakás,vagy személy letisztítása.
Ami nem:
mindenfajta mágia, jóslás,bálványok imádása,vagy keresztet hordasz vagy semmi más jelképet,
Nem véletlen,hogy felmerült benned én is másik utat választottam már magamnak………
01 16 02:44
Semmiféle értékes véleményed nem lehet a dolgok ismerete nélkül. A kukta nem tanírhatja főzni a főszakávsot.
Kedves Bíró Miklós !
Nincs némi felsőbbrendűségi komplexusod? Szerintem a topikok nem arra valók hogy a válaszadókat kritizáljad és azt bizonygassad ,hogy te’’ mennyire jobban,, gondolod a dolgokat . Tartsad tiszteletben mások véleményét !
Id: Semmiféle értékes véleményed nem lehet a dolgok ismerete nélkül
Ezt nem te fogod eldönteni,hanem a kérdező !
Amúgy nem ismered az ismereteim miben létét. Sosem szoktam egyértelműen,szájbarágósan fogalmazni. Nem hülye a kérdező tudja mire gondolok!
Id: A kukta nem taníthatja főzni a főszakácsot.
És te volnál a főszakács?miben is? –ha ezt bővebben kifejtenéd,de ne itt indíts magadnak ehhez egy topikot.
A főszakács nem attól főszakács,hogy kinevezi annak magát. Munkájával bizonyít,szerény,alázatos,elnyeri mások tiszteletét,bizalmát,szeretetét és mások adják megbecsülésük képen a rangot.
Tisztelettel: 02:44
Kedves kérdező priviben folyt.köv. !
Felsőbbrendűségi komplekszusom HA van abban áll,hogy elfogedom előttem sok ezer évvel korábban élő tudós és nagyon öreg tehát élettapasztalattal is rendelkező komolly bácsik tanítását,amit ugyanilyen komols bácsik a rákövetkező századok folyamán újra átgondoltak és jóváhagytak.
Ettől függetlenül meghallgatom az ovodásokat is,mégha ilyen durcásak is.
Úgyhogy ha akarod,most te következel. Persze nem muszáj...
"Szükségem lenne segítségre,hogy hogyan szabadulhatnék fel egyszerűen."
A célbajutás lépései: Vágy,remény,hit és elvárás.
Az első pont nálad már meg van. Ha a többinél nem pontos a sorrend,az ne tévesszen meg.
Az okkult dolgok a hívő embernek tiltott. Lásd ap.csel Pál apostolnál.
Kinek mi a vallása nem szoktam kérdezni. Szerintem magánügy addig amig nem árt vele sem másnak sem magának.
A saját hitem meg kell emlitenem,- református vagyok - hogy meg ne tévedj az ároni áldás miatt,amit megtalálsz 4Móz 6.részben:
"Áldjon meg téged az ÚR,
és őrizzen meg téged!
Ragyogtassa rád orcáját az ÚR,
és könyörüljön rajtad!
Fordítsa feléd orcáját az ÚR,
és adjon neked békességet!"
Úgy legyen!
Ezt a könyvet javasolnám elolvasásra ,letölthető!
Bill Subritzky-Szabadulás a démonoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!