Elvégeztem egy szertartást, de mostmár nem tudok megszabadulni a démonaimtól. Mit csináljak?!
Egy szellemidézésen megidéztem egy démont,és felajánlottam neki a testemet,mert azt hittem hogy így magamévá tehetem az erejét.Akkor kialudt a gyertya lángja,én meg egész éjjel rókáztam.
Azóta nem barok elaludni,mert folyton hangokat hallok, ha mégis sikerülne szörnyű rémálmaim vannak.Ha eszek,azt általában azonnal kihányom,már nagyon fogyok.
Ez három napja történt,azóta két kilót fogytam,nem tudok koncentrálni az iskolában sem.Az álmaimban látom a démont...nagyon flek,megbántam,hogy szabaduljak meg tőle?!
Igen.11 óra körül mindent lekapcsoltam,mindent kihúztam,bezárkóztam a szobámba és gyújtottam egy gyertyát.Elkezdtem a lángra fókuszálni,közben hívtam a szellemeket,majd kicsit megvágtam az ujjam és a gyertya sarkaiba cseppentettem három cseppet.Aztán mikor hideget éreztem,felajűánlottam neki a testem,és mondtam,ha elfogadja aludjon ki a láng.El is aludt.Aztán rá pár perccel hánynom is kellett.
Álmomban egy hosszabb hajú,fiatalabb srácként jelenik meg,aki csak azt mondja mindig,higy nyugodjak meg,nemsokára vége,addig semmi baj,menjek oda hozzá...
Olvasd el az oldalt. Jot mondhatok roluk.
-vagy kamuzol
-vagy beképzeled csak
Így nem lehet szellemet idézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!