Megvan rontva a barátom? Nem tudok megszabadulni tőle.
A volt asszonyt a boszorkanysag erdekelheti, de az meg nem biztos, hogy tudja is hasznalni,
hiszen ha tudna, akkor gondolom, hogy maga mellett tudta volna tartani a szerelmet, s Te akkor mar nem tudtad volna elcsabitani pl.
Elj tudatosan, amikor tudod azt, hogy mit teszel, tehat legy tisztaban az erzelmeiddel.
Ha valtoztatni akarsz, akkor tedd azt.
Ja,és eléggé magam alatt vagyok,mert mindketten szenvedünk,ő tudja,hogy már nem szeretem,de nem érdekli,
Komolytalan válaszadók kimeljenek,nem szórakozásból írtam.
Legyen onbizalmad es hasznald a tudatodat, hiszen a lehetoseged megvan, hogy valtoztass.
Amikor hasznalni fogod ezt a lehetoseget, es van eleg akaratod es erod is, akkor mar nem leszel gyenge, s nem fogsz a babonakban hinni, hanem onmagadban hiszel. Abban, hogy kepes vagy arra, hogy teszel lepeseket ahhoz, hogy a Te eletedet megvaltozzon!
Ez lenne a megoldas!
De elmehetsz egy joshoz is, Aki majd par ezresert iger Neked valamit, de a Te helyzeted meg mindig valtozatlan marad, mivel a josno csak beszelni fog, de cselekedni helyetted nem, s ekkor majd azt fogod mondani, hogy a josno becsapott es kihasznalt!
Allj talpra es ne felj, mivel a parod csak lelkileg zsarol, de tudod, hogy van egy olyan kozmondas: "amelyik kutya ugat, nem harap!"
A parod az gyenge, az ongyilkossaghoz ero szukseges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!