Vanika129 kérdése:
Megvan rontva a barátom? Nem tudok megszabadulni tőle.
Figyelt kérdés
Van egy élettársam már 5 éve.egy éve költöztünk az anyjahoz,ott lakik velünk a 21 éves,fia is,de tönkre tettek az életemet,a volt felesége elég gyakran meglátogatja az anyosat.tudom róla hogy nagyon érdekli a boszorkanysag,és köztudott h.a nagymamája is az,voltam josnonel azt monta h.a volt asszony rontott meg,levette a rontast,és azóta mindent máshogy látok.nem szeretem a pasimat,pedig előtte ő volt a minden,szakítani akarok,de fenyeget h.kinyirja magát,egyszer elmentem tőle,de utánam jött,1200 km t autozott míg megtalált,és azt monta h.megöl utánna meg magát,hogy ne legyek senkie,szerintem megvan rontva,es teljesen magán kívül van,a szeme homajos,mintha elborult volna az agya,nem akarom hogy rosz dolog történjen vele,mert rá nem haragszom,de azt tudom,h.a volt asszony gyűlöl,mert miattam hagyta ott Zsolti.adjatok valami tanácsot ilyen hejzetre.2011. jan. 15. 10:43
11/13 Salx Narval válasza:
Hát, én tudnék olyan paraszt módon viselkedni, hogy Zsolti még csomagolni is segítene, hogy mielőbb szabadulhasson tőlem.:D
12/13 A kérdező kommentje:
Például???
2011. jan. 16. 16:32
13/13 Salx Narval válasza:
Nyilván ismered, tudod mit szeret, mit nem.Nincs más dolgod, mint, hogy minden téren azt tedd amit utál.Legyen ez akár a viselkedésed, a külső megjelenésed, a dolgokhoz való hozzáállásod.Nem vitatkozni, veszekedni,kell , hanem , haláli nyugalommal,előre megfontoltan, ráhagyni mindent és az ellenkezőjét csinálni, vagy ha nincs kibúvó, akkor eljátszva a naiv embert, rosszul elvégezni a rád bízott feladatokat.Valamiért beléd szeretett, nyilván, ha ezt nem találja többé benned, előbb-utóbb elege lesz belőled.Ne hagyd élni, követelőzz, raplizz,főzz rosszul,legyél trehány, lusta,slampos,irigy,de mind ezt ésszel és megfontoltan, sohase játszd túl a szerepet, tűnjön természetesnek.Egy dologra vigyázz, ne tedd féltékennyé, mert az ragaszkodást szül.Álszent módon még ragaszkodást is mutathatsz iránta, nehogy gyanút fogjon,vagy megverjen, azt kell látnia, hogy te mindent megpróbáltál, de nem megy, ilyen vagy.Én simán otthagynám, de ha ez neked nem megy, akkor egy kis színészkedéssel megoldható, hogy megutáljon és ő akarjon szabadulni a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!