Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan tudnék megszabadulni...

Hogyan tudnék megszabadulni attól az álmomtól, hogy a barátom megcsal?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom, mert rendszeresen elrontja egy ilyen álom az egész napomat. Nem tudom miért álmodok ilyet, mikor nagyon rendes fiú. 2 éve vagyunk együtt. Minden rendben van közöttünk, nem ad okot féltékenységre sem.( De én attól az vagyok :-D )
2010. nov. 10. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg akár tudatosan, vagy tudat alatt megvan benned az a félelem, hogy megcsalhat, addig sajnos releváns az álmod. Saját magadat kell ettől a félelemtől megszabadítanod, és nem csak felszínesen, kimondva, hanem igazából. Magadat és mást be tudsz csapni, de az álom lebuktat. Talán nem kellően bízol benne, vagy korábban okot láttál kétkedni. Rajtad múlik, hogy meddig álmodod ezt :)
2010. nov. 10. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
ne aludj
2010. nov. 10. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ébren elhiszed, hogy szerethető vagy. Ennek semmi köze ahhoz, hogy rendes-e a pasid. Írod, hogy féltékeny vagy. Ez azért van, mert önértékelési zavaraid vannak (kisebbrendűségi komplexus). Olvass önismereti könyveket, építsd az önbizalmadat. Ha a féltékenység olyan mértékű, hogy konfliktust okoz a kapcsolatban, akkor kell pszichológus is. Ha nem okoz gondot, akkor elég a könyv.
2010. nov. 10. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Beszerzek vmi könyvet. :) Esetleg tudtok ajánlani vmit? De tényleg nem ad rá okot h féltékeny legyek, csak én haluzok be dolgokat, de utána rájövök h milyen butaságokat gondolok.
2010. nov. 10. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Több lehetőség is választható:

1. Hiszel neki.

2. Nem alszol.

3. Megölsz mindenki mást, hogy ne legyen kivel megcsalni.

4. Megkeresed a félelmed okát és kezdesz vele valamit.

2010. nov. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!