Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet démont idézni?

Hogyan lehet démont idézni?

Figyelt kérdés

E könyv alapján : [link]

Hogyan lehetséges? És felhasználni őket vmire.

(bunkó válaszolókat nem kérek, akik csak azért jönnek az ezo kategóriába hogy beszólogassanak)

2011. dec. 22. 15:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Regisztálsz a World Of Warcraft főoldalán, letöltöd,elindítod,felhúzol 40re egy Warlockot Demonology talenten, és voálá!
2012. jan. 2. 11:32
 32/35 anonim ***** válasza:

# 28

Ne kiabálj, és alig érthető amit leírtál.

2012. jan. 2. 20:08
 33/35 anonim ***** válasza:

A NAGY BETŰKET NEM MINDIG AZT JELENTI , HOGY KIABÁLNAK -.-

nem gondoltál arra , hogy ki akar emelni vmit ?

2012. jan. 2. 22:10
 34/35 Daemon Spade válasza:
Démont nem lehet idézni. Daemon, akkor jön el, ha ő akar. Én Daemon Spade, kizárólag, akkor jövök el hozzád, ha jó gyerek leszel és átbaszol mindenkit, akkor talán a flame of nightra is megtanítalak. ._.
2012. szept. 4. 19:41
 35/35 Trollocska07 ***** válasza:

Démonok fajtái? hmm ez érdekes... Amúgy a beszámolók szerint nem jó ötlet idézgetni még szellemet se, mert nem tudhatod milyen a szándéka stb.

Hát, a beszámolók nagyjából ennyiből állnak:

-Tapasztalatlan ember megidéz egy ilyen természetfeletti izét (mert ugye nem csak démont lehet)

-Először teljesíti a kéréseket aztán...

-...ellened fordulnak, megkeserítik az életed.

-És végül megölnek.

Nem tudom, hogy ezeknek úgy mennyire lehet hinni, de én azért ezeket látva teljesen elvesztettem a kedvem minden ilyesmi iránt. Persze, a te döntésed. Idézést vagy az idézés menetét nemtom, nagyrészt az interneten vannak ilyen gyertyás vérrel idézős dolgok.

2012. okt. 12. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!