Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet démont idézni?

Hogyan lehet démont idézni?

Figyelt kérdés

E könyv alapján : [link]

Hogyan lehetséges? És felhasználni őket vmire.

(bunkó válaszolókat nem kérek, akik csak azért jönnek az ezo kategóriába hogy beszólogassanak)

2011. dec. 22. 15:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem vagyok sátánista(luciferánus) az miért baj?
2011. dec. 23. 08:59
 22/35 anonim ***** válasza:
mert akkor nem fognak neked segíteni , az amiért segítenek , a spirituális fejlődés , de ők Enki szolgálatában állnak (a legtöbb) , és ők nem fognak olyannak segíteni aki nem őt szolgálja , [link] - itt utánna olvashatsz a beavtási szertartásnak
2011. dec. 23. 12:01
 23/35 anonim ***** válasza:
MINEK IDÉZNÉL DÉMONT?!?! Egy kívülálló (nem-sátánista) NE idézzen démont, mert csak baj lehet belőle!
2011. dec. 23. 13:30
 24/35 anonim ***** válasza:

Ma 12:01

Ez gyakorlatilag ugyanaz az oldal, mint amit én ajánlottam (joyofsatan) csak magyarul. Meg is feledkeztem róla, jó kis oldal :)

2011. dec. 23. 16:26
 25/35 A kérdező kommentje:

Beavatás? Ehhez muszály sátánistának lenni?:S

Amúgy ugyanúgy angyalokat is lehet idézni?

2011. dec. 23. 16:41
 26/35 anonim ***** válasza:
34%
Egyszer gondolnál már bele, hogy te, mint egyszerű ember, mi alapján idézgethetnél nálad sokkal fejlettebb és erősebb lényeket?
2011. dec. 23. 16:52
 27/35 A kérdező kommentje:

Beszólogatni nem kell, kösz.

Belegondoltam, de 1 szimpla kérdésen nem kell ennyire felidegesedni....

2011. dec. 23. 17:01
 28/35 anonim ***** válasza:
62%

Attól, hogy beavatott vagy még NEM TUDSZ DÉMONT IDÉZNI! Nem jelennek meg neked, MERT SPIRITUÁLISAN NEM VAGY OLYAN FEJLETT, HOGY ÉRZÉKELD ŐKET, ÉS NEGATÍV KÉPET ALKOTTÁL KI RÓLUK, EZÉRT OLVASGASD A JOY OF SATAN MAGYARRA LEFORDÍTOTT WEBOLDALÁT, ÉS ADDIG NE AVASD BE MAGAD, MÉG AZT GONDOLOM, HOGY A DÉMONOK ROSSZAK!

AZ ANGYALOK A ROSSZAK, ŐK AZ ÁRTÓ LÉNYEK, KI HINNÉ RÓLUK? ÉPPEN EZÉRT ŐK A GONOSZAK, ÉS ŐK AKADÁLYOZNAK MEG MINKET A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSBEN! stb.

2011. dec. 24. 13:08
 29/35 anonim ***** válasza:
45%

Öröm olvasgatni az internetes oldalakon kikupálódott emberek válaszait.

A démonokat nem lehet irányítani, maximum, ha jó napod van alkut tudsz velük kötni - és abból tuti nem jössz ki jól.

Hatalmas erő kell hozzá, és rengeteg tapasztalat. Ha nem vagy vérmágus, lehetetlen. Én leszármazott vagyok, három éves korom óta gyakorlom a mágiát, de 18 évnyi tapasztalat semmit nem ér. Habár nem tudom, ha igazán lenne közöd a mágiához, ez meg sem fordulna a fejedben. Így azt mondom, hajrá:) Én soha nem tenném meg.

2011. dec. 25. 14:14
 30/35 User 4574 ***** válasza:
55%

De igen, vannak módszerek, nagyon durvák, itt az a kérdés, hogy miért lennél ennyire hülye, hogy démonokat kezdjél idézgetni? Saját magaddal hagyján, hogy NAGYON kitolsz, de a körülötted élőkkel, leszármazottaiddal, tartalmas életeddel egyaránt.

Angyalokat nem kell megidézni, mert mindig ott vannak, csak nekik (is) be kell tartaniuk a szabad akarat törvényét. De ha szépen megkéred őket, és hálával, szeretettel töltöd meg magad, akkor mindenben segítenek, ami a Te javadat szolgálja, és építő jellegű az emberiségre. Akkor avatkoznak be az engedélyed nélkül, mikor idő előtt életveszélybe kerülsz. (tapasztalat)

2011. dec. 27. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!