Hogyan lehet démont idézni?
E könyv alapján : [link]
Hogyan lehetséges? És felhasználni őket vmire.
(bunkó válaszolókat nem kérek, akik csak azért jönnek az ezo kategóriába hogy beszólogassanak)
Ma 12:01
Ez gyakorlatilag ugyanaz az oldal, mint amit én ajánlottam (joyofsatan) csak magyarul. Meg is feledkeztem róla, jó kis oldal :)
Beavatás? Ehhez muszály sátánistának lenni?:S
Amúgy ugyanúgy angyalokat is lehet idézni?
Beszólogatni nem kell, kösz.
Belegondoltam, de 1 szimpla kérdésen nem kell ennyire felidegesedni....
Attól, hogy beavatott vagy még NEM TUDSZ DÉMONT IDÉZNI! Nem jelennek meg neked, MERT SPIRITUÁLISAN NEM VAGY OLYAN FEJLETT, HOGY ÉRZÉKELD ŐKET, ÉS NEGATÍV KÉPET ALKOTTÁL KI RÓLUK, EZÉRT OLVASGASD A JOY OF SATAN MAGYARRA LEFORDÍTOTT WEBOLDALÁT, ÉS ADDIG NE AVASD BE MAGAD, MÉG AZT GONDOLOM, HOGY A DÉMONOK ROSSZAK!
AZ ANGYALOK A ROSSZAK, ŐK AZ ÁRTÓ LÉNYEK, KI HINNÉ RÓLUK? ÉPPEN EZÉRT ŐK A GONOSZAK, ÉS ŐK AKADÁLYOZNAK MEG MINKET A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSBEN! stb.
Öröm olvasgatni az internetes oldalakon kikupálódott emberek válaszait.
A démonokat nem lehet irányítani, maximum, ha jó napod van alkut tudsz velük kötni - és abból tuti nem jössz ki jól.
Hatalmas erő kell hozzá, és rengeteg tapasztalat. Ha nem vagy vérmágus, lehetetlen. Én leszármazott vagyok, három éves korom óta gyakorlom a mágiát, de 18 évnyi tapasztalat semmit nem ér. Habár nem tudom, ha igazán lenne közöd a mágiához, ez meg sem fordulna a fejedben. Így azt mondom, hajrá:) Én soha nem tenném meg.
De igen, vannak módszerek, nagyon durvák, itt az a kérdés, hogy miért lennél ennyire hülye, hogy démonokat kezdjél idézgetni? Saját magaddal hagyján, hogy NAGYON kitolsz, de a körülötted élőkkel, leszármazottaiddal, tartalmas életeddel egyaránt.
Angyalokat nem kell megidézni, mert mindig ott vannak, csak nekik (is) be kell tartaniuk a szabad akarat törvényét. De ha szépen megkéred őket, és hálával, szeretettel töltöd meg magad, akkor mindenben segítenek, ami a Te javadat szolgálja, és építő jellegű az emberiségre. Akkor avatkoznak be az engedélyed nélkül, mikor idő előtt életveszélybe kerülsz. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!