Hogyan lehet démont idézni?
Figyelt kérdés
E könyv alapján : [link]
Hogyan lehetséges? És felhasználni őket vmire.
(bunkó válaszolókat nem kérek, akik csak azért jönnek az ezo kategóriába hogy beszólogassanak)
2011. dec. 22. 15:56
11/35 anonim válasza:
Még egyszer elolvasva a kérdésed, már azt is rosszul tetted fel, ugyanis a démonokat nem lehet következmények nélkül "felhasználni". Miben szeretnél segítséget kérni a démontól? Egyébként ha nem vagy sátánista, semmi garanciád nincs arra, hogy nem fog bántani.
12/35 anonim válasza:
a hupikék törpikék sem bántanak senkit, bár a pokémon miatt már haltak meg
13/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sátánista.
2011. dec. 22. 18:45
15/35 anonim válasza:
Kérdezd Sam és Dean Winchestert :D
16/35 A kérdező kommentje:
Miért, aki nem sátánista annak tilos a démonokkal foglalkozni?
2011. dec. 22. 20:52
17/35 anonim válasza:
ugye milyen diszkriminatívak?:)
18/35 anonim válasza:
nem tilos de ne akarjon senkisem idézgetni
19/35 Napkiraly válasza:
Nos, ha démont idézel életed végéig téged fog elkísérni (nem is lesz olyan sokára ezesetben életed vége). Ahol pedig megidézted, nos, ott sem lesz többé nyugta senkinek. Ez nem xaros kopogós szellem aki hozzádvágja a sótartót
20/35 anonim válasza:
Szerintem sokkal hitelesebb forrás. Már ha létezik ebben a témában hitelesség, nem vagyok luciferiánus. Egyébként én is vigyáznék az idézgetéssel, még nem próbáltam, de az biztos hogy a követelőzés nem a legjobb módszer.
Továbbá azt olvastam még, hogy pecsétet direkt rosszul rakták be a könyvbe, hogy ne tudjon kárt csinálni. Egyébként te is tudsz pecsétet csinálni, ha ismered a számmisztikát és a kabbalát. (Bár akkor meg a démonok ellenségeinek eszközeivel próbálod őket megidézni. Ejj ezek az ellentmondások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!