Mit gondolnál arról az emberről akinek a nyakában pentagramma van?
Vagy csak divatozik, vagy rocker, vagy wicca.
Ez a körítésből kiderül.
Ez a kirakom a vallásom-téma kicsit megtévesztő. A divat-gótrrokkerek játsszák a sátánistát, a meg nem értett, gonosz, lázadó kölyköt, közben szendeszüzek, a "rajok" meg a Ne lopj!- parancsolatot elfeledve lopott pénzből veszik az alkarvastagságú aranyláncot, amin csak a kereszt egy vagyon.
A kereszténység is egy nagy átverés! A legnagyobb ünnepük, a karácsony egy röhejes, cirkuszra, vagy vásárra kezd hasonlítani. Az általuk nem igen kedvelt zsidók is megszedik magukat. Sőt! Felekezetre való tekintet nélkül bárki részesülhet a földi javakban.
Sátánizmus? 14-15 éves hétvégi rockerek divatból felvett vallása. Ki akarnak tűnni, lázadni szeretnének, de nem veszik észre, hogy ebben az istentelen világban már nincs, mi ellen lázadni.
Igen, hordtam én is fordított keresztet, de csak összegabalyodott a nyakamban, zavart írás közben, meg utána felváltotta a vaskereszt (azzal se mentem túl sokra, azok az eszmék csak butítottak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!