Mit gondolnál ha elmenne melletted egy 174 cm-es lány?
Figyelt kérdés
kb 46 kg-al,és nagyjából 14-5 éves.
Kor + nemet is légyszíves!
2011. nov. 12. 21:05
1/20 anonim válasza:
Azt, hogy elment mellettem Amerika következő topmodellje, akinek gyönyörű szőke haja, és nyakig érő lábai vannak :D
2/20 anonim válasza:
Azt, hogy milyen kár, hogy mellettem ment el és nem velem.
F/25/183cm
3/20 A kérdező kommentje:
Az stimmel,hogy szőke...:D
2011. nov. 12. 21:08
5/20 anonim válasza:
Gyanítom semmit. Ennyitől még se különleges, se észrevehető nem lesz senki. Volt lakótársam (lány) 183 centi és 50 kiló, na és? :D
Persze ha van rajtad valami érdekes, vagy fellöksz, a lábamra lépsz, stb, akkor annak megfelelően gondolok valamit. xD
6/20 anonim válasza:
Hogy nagyon vékony, és nem ártana felszednie pár kilót. Amúgy max annyit, hogy tipikus tinilány.
7/20 A kérdező kommentje:
A lány annyit eszik ,mint egy disznó:DD
2011. nov. 12. 21:15
8/20 anonim válasza:
A magasságához képest nagyon vékony.
Én 168 cm vagyok és 50 kg és ha ennél vékonyabb lennék az már csúnya lenne.
9/20 anonim válasza:
Nem sok mindent:D 174 centi nem olyan magas:) Nagyon vékony lányt meg sűrűn látok.:)
17/L (173cm)
10/20 anonim válasza:
"A fenébe, miért kellett nekem ilyen picinek születnem?" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!