Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan átkozzam meg?

Hogyan átkozzam meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából sosem voltam 1 velejéig romlott ember.Sosem hittem a természetfeletti dolgokba,de sokan lebosziznak,mer érdekes dolgok történnek körülöttem ha ideges vagy feszült leszek,nem is ez a lényeg.Hanem volt párom anyukája 1 borzalmas ember,rengeteg szenvedést okozott nekem,és érdekelne,hogy hogyan tudnám megátkozni? Ha írnátok ötleteket annak örülnék,köszönöm :)
2011. nov. 22. 09:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hallottál már arról, hogyha valami ilyesmit csinálsz, az háromszorosan visszaszáll rád? én elgondolkodnék ezen, mielőtt baromságokon kezd el járni a fejem...
2011. nov. 24. 21:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Először is ne élj a közelébe és ne törődj a rosszindulatával, ha a férjedet befolyásolni képes és rajtad csattan, akkor a férjed nem szeret igazán.

Először is ne átkozzál meg senkit mert ha netán- tán sikerülne a haragodnak rosszindulatú kívánalmaid energiájának elérni ahhoz a boszorkányhoz, lehet hogy megcsapja, DE vissza is TÉR Hozzád.

Ez olyasmi hogy értsd mint megérezni, hogy egy szerettünk beteg. Ez azért lehetséges, mert gyakran gondolunk rá és ha nagyon akkor a mi energiánkból leszakad egy kis húr elmegy a szeretteinkhez, körbe "szimatolja" mint valami kutya, majd visszatér hozzánk és tudatosul bennünk, mint megérzés.

Tehát bármerre bármilyen céllal koncentrálunk valamire a lélek egy darabkája leválhat oda megy DE minden eseteben visszatér hozzánk akkor is ha átkozódás jellegű.

Egyetlen esetben nem képes visszatérni és részévé válni ismét az embernek--- ha valaki segítségért kiabál kétségbeesve a lélek húr elzúg ide oda... De az illetőt megölik közben. A visszatérő húr ott pihen meg a ruházaton az illető saját tárgyain. Ha egy olyan ember érinti ezeket a tárgyakat aki ilyen képességgel született, akkor bizony megérezheti halványan látni véli mi is történt, ha szerencséje van még az elkövetőt is. Az ilyen típusú emberek segíthetnek egy nyomozásban

2011. nov. 26. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok híve az átkoknak, de az önvédelemnek igen. Alább leírok 4 lépést, amely segítségedre lehet. :) A 4. lépést ha jót akarsz magadnak kihagyod!

1. szint: Távoltartás

Ez általában mûködik, ám mégis egy gyengébb varázslat a siker érdekében. Érdemes ezzel kezdeni, mielõtt rögtön vérszomjas átkot kívánnánk.

Szükséged lesz: Egy papírlap, egy boríték, egy gerezd fokhagyma és egy lila gyertya.

Írd fel a rosszakaród nevét a lapra. A fokhagymagerezd végét vágd le, hogy nedves legyen a vége. Húzd végig a néven a fokhagymát. Tedd a papírt a borítékba, majd gyújtsd meg a gyertyát és mondd ezt vagy valami hasonlót: „(Név) nem akarok ártani neked, de ne legyél többet velem.” A viasszal pecsételd le a borítékot. S égesd el a gyertya lángjában, a hamvakat morzsold szét és a gyertyával együtt temesd el.

2. szint: Elijesztés

Ehhez már kicsit komolyabb erõbefektetés kell. De csak akkor próbáld meg, ha az elsõ szint nem mûködött.

Szükséged lesz: Egy kõre a rosszakaród otthona közelébõl, egy fekete gyertyára, egy alkoholos filcre vagy valamire, ami fog a kövön.

Ülj le egy csendes idõpontban és gyújtsd meg a gyertyát. Fogd a kezedbe a követ és gondolj a személyre. Képzeld el minden részletét az arcának, minden mozdulatát, a hangját, mintha elõtted lenne. Merengj el ezen a képen. Majd gondolj arra, hogy a kõ, amit a kezedben tartasz, a személyt képviseli. Gondolj úgy a kõre, mintha õ maga lenne a kezeid között. Vetítsd ki a képét a kõre, majd fogd meg a filcet és írd rá a nevét. Érezd az összes haragot és keserûséget is, amelyet ez a személy okozott neked, majd töltsd át a kõbe. Érezd, ahogy minden negatív energia átáramlik. Tölts el egy idõt a fentiekkel, majd ha készen állsz, és úgy érzed a kõ megfelelõ mértékben kötõdik a személyhez, akkor vidd el magadtól és lakhelyedtõl olyan messzire, amennyire csak tudod. Dobd el, de ne ásd el. Az ellenfél távol fog maradni.

3. szint: Megkötés

Ez még nem teljesen átok, de mégis erõs varázslatfajta. Ahogy az átkot, még ezt is meg kell fontolni, hogy használjuk. Egyfajta erõszak ez, szóval, csip-csup, ügyeknél inkább ne alkalmazzuk.

Szükséged lesz: Szalagra vagy fonalra, ha nincs akkor jó lesz egy befõttes gumi is. Egy 9x9 centiméteres papírra és fekete tollra, tintára vagy ceruzára.

Fogj egy 9x9 cm-es papírt és írd rá a megkötendõ személy nevét fekete tintával vagy ceruzával. Képzeld el az arcát a személynek és tartsd a gondolatot. Rajzolj egy fordított pentákulumot (fordított ötágú csillag egy körrel) /mielõtt elõítélettel jönnél, semmi köze a Sátánhoz, kizárólag csak más funkciója van a fordított csillagnak/ a gondolata közben.

Hajtsd össze a papírt kétszer és fogj egy szalagot/fonalat vagy a gumit, hogy körbetekerd és megkösd a papíron. Mondd a következõt közben 3x:

A talizmán tõled megvéd,

Hogy ne bánts se te, se az emlék.

E papír most megköt téged,

Mivel kínzol már oly régen.

Sebeidtõl megóv ez a tárgy,

Lepecsételem, hogy ne érjen kár.

Most fogd a papírt és tedd a jobb cipõdbe. Hogy ne legyen kényelmetlen a cipõbetét alá. Dobbants rajta kilencszer. Mondd a dobbantás közben: Ahogy fordul a Nap, varázslatom megragad.

4. szint: Átok

Felhívnám a figyelmet, hogy ez nem kispályásoknak való. Még ha az elsõ három szint nem vált be, még akkor is gondold át, hogy mit teszel. Ugyanis nem lesz következmény nélküli a tetted.

Szükséged lesz: 1 fekete fonálra, 1 fekete gyertyára, pacsuli olajra és füstölõre. Ha pedig lehetséges 1 képre vagy haj, köröm, ruházatára a személynek.

Érdemes teliholdkor vagy éjfél körül elvégezni. Kilenc csomót kell kötnöd, miközben a haragodra és gyûlöletedre fókuszálsz. Miközben kötöd a csomókat, mondd a következõket:

Az elsõ csomóval, amit kötök (név) megátkozlak téged ezen az éjszakán rémálmokkal.

A második csomóval, amit kötök (név) szívfájdalmat küldök a lelked legmélyéig.

A harmadik csomóval, amit kötök (név) fejfájást adok, míg nem látsz egyenesen.

A negyedik csomóval, amit kötök (név) hasfájást adok, hogy összekuporodj a fájdalmadban.

Az ötödik csomóval, amit kötök (név) zavart küldök elmédre, míg nem õrültnek érzed magad.

A hatodik csomóval, amit kötök (név) megátkozlak azzal, hogy elveszítsd igaz szerelmed az életben.

A hetedik csomóval, amit kötök (név) megátkozlak kétségbeeséssel és mindennel, amit megérdemelsz az életben.

A nyolcadik csomóval, amit kötök (név) mérhetetlen megbánást adok azok iránt, akiket megbántottál.

A kilencedik csomóval, amit kötök (név) megátkozlak, hogy érezd a szenvedést, amit okozol ebben és a következõ életedben.

2011. nov. 26. 22:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Túl sok Bűvöletet olvasott / nézett a kedves válaszadó
2011. nov. 27. 00:17
 15/21 anonim ***** válasza:

14/15 válaszadó - A ménkű hosszú átkot szóró machinációs listád egyrészt baromság, másodszor undorító, harmadszor ne szórd szét a nagyvilágba a saját ocsmányságodat.

Nem tudom mi a véleményük a moderátoroknak az írásodról, de tudod te majd is

egy bazi nagy szenny lehetsz

2011. nov. 27. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Undorítóak vagytok, mind a kérdező, mind a hosszúátkos humbugos válaszadó...
2011. nov. 27. 20:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 21:54 :)
2011. nov. 28. 15:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondd el neki szemtől szembe, hogy mi rosszat tett ellened. El sem tudod képzelni (még), hogy milyen felszabadító érzés. Érzed majd, hogy te is erős vagy, nemcsak ő és ekkor már nem gyűlöletet fogsz érezni, hanem büszkeséget, hogy kiálltál magadért, és nem félsz tőle. A legfontosabb, hogy te korrekt legyél, ne tudjon téged is rosszá tenni.
2011. dec. 1. 20:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Tudod 18/18 válasz adó nem minden ember elé lehet odaállni és megmondani, sokszor csak saját magát idegesítheti fel az ember azt gondolom a szemétjét a legjobb észre se venni, legyen levegő az Én számára.

Legalábbis én mindig ezt az utat választottam inkább ha aljassággal szembesültem, mert az ilyennek vastag a bőre és ha szóltam, úgy felhergelt az illető hogy pofán vágtam a végén... szóval inkább behelyezem az ilyen embert az ismeretlenek közé

2011. dec. 2. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is a szemétről beszéltem, és valószínű az is marad utána, viszont nem az lesz bennünk, hogy titokban átkozódunk meg mérgelődünk, hanem erősebb lesz az érzés, hogy bárki előtt megállok, nem kell mindent lenyelnem, utána persze nálam is megy az ismeretlenek kategóriájába.
2011. dec. 2. 21:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!