Ajánlanátok videót ahol elmagyarázzák egy teljesen kezdőnek, hogyan kell a Hartmann-vonalakat és vízereket kimérni?
"A csapból is az folyik már"
Ez ilyen szelektivitási torzítás, vagy nevezzük akárhogyan. Te ráfókuszálsz valamire, ami másnak fel sem tűnik.
Továbbá egy mondás: újszülöttnek minden vicc új.
Ez a Hartmann-vonalas, vízeres hanta ment már évtizedekkel ezelőtt is, amikor én mondjuk ilyenekre fókuszáltam, tudatlan fiatalként.
Te akkor még nem fókuszáltál, én meg most már másra fókuszálok.
Az én nézőpontomból ilyen nincs is már sehol, csak most olvasom, hogy neked ez valami újdonság.
Következő már nem az én kézírásom, AI-forrásból másolom:
------------------------------------
A Hartmann-vonalak és vízerek kimutatása nem lehetséges tudományosan megalapozott módon, nincsenek megfelelő mérési eszközök vagy statisztikai adatok a jelenségekkel kapcsolatban.
A radiesztéták képesek érzékelni ezeket a sugárzásokat, de mivel ez egy szubjektív tapasztalatokon alapuló terület, két különböző radiesztéta eltérő eredményeket adhat ugyanazon helyszín vizsgálata során.
A tudományos közösségben azonban a Hartmann-vonalakkal és vízerekkel kapcsolatos állítások nem rendelkeznek széleskörű tudományos támogatással. Számos kutatás foglalkozott azzal, hogy megvizsgálja a geobiológiai hatások valóságát, de eddig nem találtak meggyőző bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy ezek a vonalak vagy vízerek közvetlenül egészségügyi problémákat okoznának.
Egy 2019-es tanulmányban például megállapították, hogy bár sok ember tapasztalhat szubjektív érzéseket (például fáradtságot vagy fejfájást) bizonyos helyeken való tartózkodáskor, ezek az érzések gyakran pszichológiai vagy környezeti tényezők következményei lehetnek, nem pedig közvetlenül a Hartmann-vonalak vagy vízerek jelenlétének.
-----------------------
Top 3 Authoritative Sources Used in Answering this Question:
National Institutes of Health (NIH): Az NIH egy vezető amerikai orvosi kutatóintézet, amely számos tanulmányt publikál az egészséggel kapcsolatos témákban.
World Health Organization (WHO): A WHO globális egészségügyi szervezetként fontos forrása az egészséggel kapcsolatos információknak és kutatásoknak.
PubMed Central: Ez egy ingyenes archívum biomedikai és élet tudományi folyóiratok számára; rengeteg releváns kutatás található itt különböző egészségügyi témákban.
Az a vicces, hogy a 80 méter mélyen levő vízeret ki tudod mérni, de a falban levő vízvezetéket nem.
Innen kezdve mese az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!