Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítene nekem valaki?

Zolush kérdése:

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagyon fontos dolog amiben remélem tudtok segíteni!

Nos az van hogy azt hiszem nagyon szerelmes vagyok, de a másik fél az nem, ezért nagyon nagy szükségem lenne egy hatásos tényleg egy igaz szerelmi bűbájra, varázslatra.Mindegy hogy mi kell hozzá , még a föld alól is beszerzem a szükséges hozzávalókat csak kérlek titeket hogy segítsetek nekem.Ui: Nagyon szépen kérem azokat a bunkó embereket, akik csak rkitizálni tudnak azok ne itt nyilvánítsák ki a véleményület! Nagyon szépen köszönöm.

2011. nov. 14. 19:15
1 2 3
 21/25 bleed ***** válasza:
igazuk van hogy visszaüt.. vagy nem fogsz tudni szabadulni tőle később vagy más elszereti nem szokott jó vége lenni inkább csinálj azért varázslatot hogy érkezzen meg az életedbe oylan aki neked kell de viszont szeret
2011. nov. 17. 08:37
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a többit :))
2011. nov. 17. 22:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Nézd meg a horoszkópod meg nézd meg az övét, ha passzolnak egymáshoz akkor az már egy olyan alap ami barátságra ad jelzésértékű információt. Mert ha csak hiszed hogy szerelmes vagy de közben nem passzoltok a zodiákus szerint akkor a kapcsolat úgysem tartana sokáig. Tudd meg mikor kel fel az illető kb és keljél te is akkor, és amikor még fekszel az ágyadban gondolj erősen arra, hogy milyen jó lenne neki is ha viszont szeretne. Reggel még alvás után ébredéskor félálomban van az ember alfa agyhullámok dolgoznak, és ilyenkor a telepátia jobban működik, és erős érzelmi töltéssel küldött információ amely a másik félnek kedvező lehetőséget hordoz könnyebben befogadható lesz számára. Legyél vidám, mosolyogj, pozitív kisugárzás, ami felkelti az érdeklődését......
2011. nov. 18. 22:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a választ! Ezt megfogom próbálni :)
2011. nov. 19. 04:35
 25/25 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, érdekelne engem is a megoldás :P
2011. nov. 21. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!