Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítene nekem valaki?

Zolush kérdése:

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagyon fontos dolog amiben remélem tudtok segíteni!

Nos az van hogy azt hiszem nagyon szerelmes vagyok, de a másik fél az nem, ezért nagyon nagy szükségem lenne egy hatásos tényleg egy igaz szerelmi bűbájra, varázslatra.Mindegy hogy mi kell hozzá , még a föld alól is beszerzem a szükséges hozzávalókat csak kérlek titeket hogy segítsetek nekem.Ui: Nagyon szépen kérem azokat a bunkó embereket, akik csak rkitizálni tudnak azok ne itt nyilvánítsák ki a véleményület! Nagyon szépen köszönöm.

2011. nov. 14. 19:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ilyen tipp nekem is kellene!
2011. nov. 14. 19:23
 2/25 A kérdező kommentje:
Ha kapok egy értelmes tippet akkor leirom neked privátban :)
2011. nov. 14. 19:25
 3/25 anonim válasza:
Ennek lehet eredménye? Nekem is nagyon jól jönne egy ilyen. 1,5 hete szakított velem a barátom, mert nem szerelmes belém. De én nagyon imádom... :(
2011. nov. 14. 19:32
 4/25 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igen! Én nagyon szerelmes vagyok de az illető nem tudja mert nem merem neki bevallani,de ha ő lépne először a szerelmi kötés vagy bűbáj hatására annak nagyon örülnék és idővel tényleg megszeretne és akkor el múlna a hatás és igazán szerethetne.! Sok sikert kívánok :)
2011. nov. 14. 20:14
 5/25 anonim ***** válasza:

undorítóak vagytok

hogy lennél képes mások akaratának a befolyásolására ha nagyon szerelmes vagy belé

gondolkozz már

2011. nov. 14. 21:56
 6/25 A kérdező kommentje:
Neharagudj, de ehhez szerintem semmi közöd, és szépen megkértelek téged, és a hozzád hasonló embereket, hogy a véleményület ne itt nyilvánítsák ki!!!!! Mi ebben hiszünk, és akarjuk!!!! Ha nem tetszik, akkor légyszives ne írj ide! Köszönöm szépen!
2011. nov. 14. 22:11
 7/25 anonim válasza:
Én annyit tudok neked segíteni,hogy egy "boszi" elérhetőségét tudom megadni.több,mint 8 éve járok hozzá különféle mágikus dolgokért,többek között 2 szerelmi kötés is volt benne.olcsó,korrekt és gyors.nem hirdeti magát,leginkább csak a tanítványai járnak hozzá.ha gondolod írj privit!
2011. nov. 15. 11:34
 8/25 anonim ***** válasza:
Én ha neked volnék nem tenném, mert ha már elmúlik nálad a lángolás, nem fogsz tudni szabadulni tőle. Én nem szórakoznék ilyen dologgal. Olvastam az egyik közösségi portálon, kérte segítsen már valaki neki, mert szerelmi mágiát alkalmazott és már undorodik az illetőtől, de nem tud szabadulni tőle, és már idegorvoshoz jár annyira kiborult
2011. nov. 15. 13:34
 9/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom de én nem mondtam hogy nem hiszek az ilyenekben

Tudom hogy kell csinálni nem is nehéz

De tényleg ha szereted, hogy lennél képes arra hogy manipuláld?

2011. nov. 15. 17:27
 10/25 anonim ***** válasza:
Adj választ és privátban lehet leírom neked
2011. nov. 15. 17:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!