Segítene nekem valaki?
Van egy nagyon nagyon fontos dolog amiben remélem tudtok segíteni!
Nos az van hogy azt hiszem nagyon szerelmes vagyok, de a másik fél az nem, ezért nagyon nagy szükségem lenne egy hatásos tényleg egy igaz szerelmi bűbájra, varázslatra.Mindegy hogy mi kell hozzá , még a föld alól is beszerzem a szükséges hozzávalókat csak kérlek titeket hogy segítsetek nekem.Ui: Nagyon szépen kérem azokat a bunkó embereket, akik csak rkitizálni tudnak azok ne itt nyilvánítsák ki a véleményület! Nagyon szépen köszönöm.
Hogy őszinte legyek, nem hiszek ebben, de azért szeretek elmerengeni ilyen dolgokban, egy olyat olvastam hogy:
5 fehér gyertya 3 piros , rajzolsz egy pentagrammát az asztalra , teljesen mindegy hogy mivel , körbe rakod az 5db fehér gyertyát, majd középre a 3 pirosat, (telihold idején hajnli 1 és 3 óra között kell csinálni) MEggyújtod a gyertyákat, és amég 3/4részig leégnek , a kívánságodra gondolsz, a lányra ( a te esetedben) De azt is mondták hogy az nem hoz szerencsét, ha kifejezetten egy személyre irányul.
Ne csináld!
Mivel a szerelmi "varázslattal" manipulálod a másikat, ezt még a karma visszaadja.
(Ha mások akaratát a te kényed kedved szerint akarod befolyásolni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!