Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítene nekem valaki?

Zolush kérdése:

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagyon fontos dolog amiben remélem tudtok segíteni!

Nos az van hogy azt hiszem nagyon szerelmes vagyok, de a másik fél az nem, ezért nagyon nagy szükségem lenne egy hatásos tényleg egy igaz szerelmi bűbájra, varázslatra.Mindegy hogy mi kell hozzá , még a föld alól is beszerzem a szükséges hozzávalókat csak kérlek titeket hogy segítsetek nekem.Ui: Nagyon szépen kérem azokat a bunkó embereket, akik csak rkitizálni tudnak azok ne itt nyilvánítsák ki a véleményület! Nagyon szépen köszönöm.

2011. nov. 14. 19:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha valakit valóban szeretsz, akkor nem akarsz rá akaszkodni, hanem örülsz annak, ha ő megtalálta az igazit és boldog. Meglátod ez még vissza üt!
2011. nov. 15. 17:37
 12/25 anonim ***** válasza:
Miért kell neked olyan ember, aki nem szeret?
2011. nov. 15. 17:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Sarlol: Légyszíves szépen megkérlek, ha hatásos kötést tudsz, akkor írd le privátban, cserébe írok neked egy kívánság varázslatot, ami szintén hatásos.
2011. nov. 15. 19:36
 14/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nálam elmúlik a lángolás akkor nála is, vagy ha nála nem , akkor meg vele maradok, és megiszom annak a levét amit főztem!
2011. nov. 15. 19:39
 15/25 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, nem hiszek ebben, de azért szeretek elmerengeni ilyen dolgokban, egy olyat olvastam hogy:

5 fehér gyertya 3 piros , rajzolsz egy pentagrammát az asztalra , teljesen mindegy hogy mivel , körbe rakod az 5db fehér gyertyát, majd középre a 3 pirosat, (telihold idején hajnli 1 és 3 óra között kell csinálni) MEggyújtod a gyertyákat, és amég 3/4részig leégnek , a kívánságodra gondolsz, a lányra ( a te esetedben) De azt is mondták hogy az nem hoz szerencsét, ha kifejezetten egy személyre irányul.

2011. nov. 15. 21:27
 16/25 Lifeishard válasza:
A személyiséged, a természeted, a kisugárzásod, a külsőd a szerelmi varázslat. Ugyanakkora erővel és energiával, amennyivel a "hókuszpókusz" összetevőit beszerzed, ezeket is felépítheted. Nem akarom én megmondani, mit csinálj, de ez tisztább út és sokkalta kifizetődőbb, mert máshol is használhatod aztán. Míg az efféle "bűbájosságoknál" visszanyal a fagyi.
2011. nov. 16. 10:21
 17/25 anonim ***** válasza:

Ne csináld!

Mivel a szerelmi "varázslattal" manipulálod a másikat, ezt még a karma visszaadja.

(Ha mások akaratát a te kényed kedved szerint akarod befolyásolni)

2011. nov. 16. 20:39
 18/25 anonim válasza:
ha leirod privibe a kivánsággosat akkor én is irok neked vmit azt még nem tom hogy mit de valamit léccii!!
2011. nov. 16. 21:39
 19/25 anonim válasza:
ja a nevem Tutor Tündii
2011. nov. 16. 21:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Látom a józan ész nem vert tanyát nálad
2011. nov. 17. 07:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!