Szerintettek ez lehetséges?!
Azt hallotam ezt azt pld..léteznek démonok,szellemek stb.
Szóval ha megidéznék egy Démont és alkut kötnék vele,vagyis eladnám a lelkem neki cserébe azért hogy anyit kívánjak amenyit szeretnék ez úgyértem hogy határtalan legyen és szó szerint akármi is legyen az.Én nem hiszek ilyenekben de azért gondoltam megkérdezem hogyis mintis van ez az egész...ne kritizájatok ki ne hülyézetek le csak kíváncsi vagyok hogy az ezósok mit fognak válaszolni a kérdésemre
Mit akarsz egyébként Kérdező?
Most azt akarod tudni, hogy vannak-e egyáltalán démonok, vagy azt, hogy használhatod-e őket valamire, vagy azt, hogy eladhatod-e a lelked?
Olyan zavarosan írsz, hogy nem is lehet érteni, hogy mire vagy tulajdonképpen kíváncsi.
Menny el a keresztutakhoz! Ott tudsz alkut kötni a démonnal! Én megtettem, csak most egy ország utál.
Üdv.: Feri
11:05
én mind a 3-mat szereteném tudni
és nem a démonokat szeretném kényszeríteni hogy csinálják meg ezt azt,én a lelkemért cserébe azt kérném hogy anyit kíványak amenyit akarok (vagyis határtalan)legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!