A görög mitológiában az Isteneknek egy amrózia nevű étel biztosítja a halhatatlanságot. A parlagfüvet a világ számos nyelvén ambróziának nevezik. Lehetséges hogy ez az örök élet kulcsa és itt hever elöttünk?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 15:31
1/16 anonim válasza:
Igen, ha előbb nem döglesz meg allergiában.
2/16 anonim válasza:
csak utánad, drágaszágom. egyébként az ambrózia, te hülye
3/16 anonim válasza:
Minden bizonnyal! Ezért élünk 7milliárdan a Földön! De Magyarországon sajnos nem fogyasztják.
4/16 A kérdező kommentje:
mi a kurvä anyádnak kell egyből lehülyézni te emberarcú idegen?! te még sosem ütöttél félre egy-egy betűt?
2012. jún. 14. 18:00
5/16 Pietrosol válasza:
Szia!
A parlagfű nagyon régi gyógynövény,több tucat betegség hatékony ellenszere!Az allergiát a tudatalatti alakítja ki,semmi köze a pollenekhez!
Sokan fogyasztják teaként,ízesítve salátaként!"Tudományos" bizonyíték szerintem nehezen keríthető elő,mert nagy öngól lenne a gyógyszergyártó cégeknek,ha kiderülne,hogy egy ilyen sokoldalú gyógynövény terem a szemünk előtt!
Én leszárítva teaként iszom egy jó ideje,de most,hogy megjelentek a fiatal hajtások,megkóstolom salátaként is!
6/16 anonim válasza:
Utolsó: én félnék, hogy allergiás sokkot kapok! :D Mégis csak egy gyomnövény, nem? Amúgy milyen jó tulajdonságai vannak azon kívül, hogy gyakorlatilag lehetetlen kiirtani? :D
7/16 Pietrosol válasza:
8/16 anonim válasza:
Az ambrózia a tobozmirigy által kiválasztott váladék/energia, a lélek női elixírje.
9/16 Antimod válasza:
Az életed örök. Lehet, hogy most újat mondtam ezzel. Más kérdés, hogy a létformád időről-időre változni fog.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!