Hogyan sajátíthat el a Pirokinézist?!
én is szeretném tudni. de a papír már megy. (én telekinézissel rendelkezem, és sikerült, és ezt fejlesztem. )
koncentráld az erődet a lángra, sokáig, és menni fog. (de kicsit más mind az enyém, és mégis hasonló)
A kérdésre itt egy dokumentum film hangvételű videó amiben végig mennek kb 30 különböző "épességen", és elmagyarázzák h mi-micsoda... http://www.youtube.com/watch?v=u69EvmCbjhw
Akinek nincs kedve végig nézni: Fagyasztás-Cryokinesis, Föld mozgatás-Geokinesis
UI: Aki szkeptikusan, objektíven áll hozzá annak is ajánlom, mert szórakoztató kis videó... ;)
szia! Ha el szeretnéd sajátítani a pirokinézist akkor négy nagyon fontos dolog kell:1 hit
2 akarat
3 türelem
4 nagyon nagyon kell koncentrálni
Segít a sok meditáció.Bekapcsolsz valami nyugtató zenét leülsz a szőnyegre vagy az ágyadra törökülésbe és a kezed mindegy hova rakod csak neked kényelmes legyen.Koncentrálj egy pontra,az ujjad hegyére , egy papírdarabkára , vagy a szívverésedre de be is csukhatod a szemed ha úgy könnyebb.Utána gyújts meg egy gyertyát olyan helyiségben legyél ahol csend van tudsz koncentrálni nincs szél olyan messze ülj a gyertyától hogy azért közel legyen hozzád de amikor levegőt veszel ne mozgassa a lángot.Először csak próbáld meg a gyertya lángját mozgatni.Ez is időbe telik van akinek elsőre sikerül van akinek napok vagy épp hetek kelletek.Ez után ha már tudod mozgatni próbáld meg nagyobbra és kisebbre csinálni a lángot kb ezekhez is napok hetek kellenek .Kivéve ha jól megy :D. Majd utoljára a lángot próbáld kialtatni.Remélem ezzel segítettem ha ezek mennek utána már csak sokat kell meditálni meg ilyenek aztán lehet később már az ujjadal is tüzet gyújtasz hajrá :D
én is szeretném elsajátítani a pirokinézist, bár annyira nem megy de a lángját már tudom egy kicsit mozgatni
kíváncsi vagyok egy kis idő után mi fog ebből kisülni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!