Hogyan sajátíthatom el a Pyrokinézist?
Mást is várok:
Geokinézis
Aerokinézis
és a többi is jöhet :D
figyu a pirokinézis meg a többi képesség képregényfiguráknak tulajdonított erő ilyen az egyszerű embereknek biztosan nem lehetséges
tudod mit? foglalkozz a lányokat bekuronézissel szerintem jóval nagyon szórakoztatóbb :)
de itt egy jobb tipp
ha erősödni akarsz akkor olvass utána a testedzésnek és menjél edzeni használj többféle edzésmódszert állóképesség erő dinamizmus ügyesség gyakorolj sok sportágat. fejleszd a fizikai képességeidet.tudom nem annyira izgi de ez is azért valami érd el a fizikai határaidat és ne csak gyúrjál meg konditermes patkány módjára edz. az sem rossz pl jobban érzed majd magad a bőrödben. gyakorolj harcművészeteket tanulmányozd őket. ezek nem emberfeletti dolgok de ez legalább elérhető ám
Üdv.
Bocs de csak az uccs oldalt olvastamdeaz elég is volt...
Elöszörleszeretném szólni a 08-24 15:15 és az utána lévöt mert:
Emberek vagyunk igaz, de képesek vagyunk rá !
Tudjátok mi az az aura (mindnkinek és mindennek van,az atomok rezgése idézi elő és ezIRÁNYITHATÓ)
Én a gyertyalángot táncoltatni tudom.
És a Mágia ,Varázslat, boszorkányság, telekinézis, telepátia, pyrokinzéis is lehetséges.
Saját tapasztalatból tudom.
ha nemhiszitek a ti bajotok de én tudom.
ma 01:45-nak igaza van.
Én birtoklom a gura gura no mi erejét. Vagyis bármikor képss vagyok földrengést elöidézni, vagy ha viz közelébe csinálom cunamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!