Hogyan sajátíthatom el a Pyrokinézist?
Mást is várok:
Geokinézis
Aerokinézis
és a többi is jöhet :D
Itt egy video:
http://www.youtube.com/watch?v=lQBj-RB6qK0
Mágia nem létezik, de lehet épiteni érdekes kütyüket. :D
Mondjuk nekem jöhetne jeges is (Cryokinesis) ami folyákony oxgént vagy valami hasonlot használna, vagy villámos. :D
"egyet mondjon meg vki akit nem érdekel és nem is hisz az ilyenekben mi a f@szért nézi ezt a részét a kérdéseknek."
-Nem találkoztál még retkes szarevőkkel?
ma 22:04!
Te meg szépen a böngésződ 'vissza' gombjával elmehetsz innen.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. Vagyok!
Tessék bemutatok egyet! :D
Te kedves, nagyon okos észlény, aki csak fikázni tud mást, látom olvasni már nem tudsz, de elnézem. (Az már biztos nem fért bele az agyadba.)
"A pirokinézis szerintem nem a tűzidézésről szól, hiszen akkora energiát, ami ehhez kellene senki sem tud "termelni". Viszont jó kikapcsolódás, és jobban megismerhetjük Földünk elemeit."
Ha nem olvasod végig a hozzászólásomat, nem csoda hogy idiótaságokat írsz. Idézném még 1*: "jobban megismerhetjük Földünk elemeit." Ez az én véleményem, és nem a te agyadba szorult csekély kis tudás, miszerint akit érdekelnek az olyan dolgok, amiket te nagy ívben lesz.rsz, az már rögtön ilyen csiribú-csiribá tűzvarázslatokat csinál... Egyetlen szó jut rólad eszembe: balf.sz! Azok közül is a legrosszabb, aki mindent és mindenkit hülyének néz, mert a véleménye nem ugyanaz, mint neki... Csak szánni tudlak.
Itt minden le van írva, ha tudsz angolul, akkor már neki is állhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!