Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Talán tényleg boszorkány...

Nikoletta20 kérdése:

Talán tényleg boszorkány lennék vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Először is úgy kezdeném hogy csak konkrét és ehhez kapcsolódó válaszokat szeretnék kapni a nem hozzá értő és a barmok kíméljenek mert ez számomra fontos. Szóval onnan kezdeném hogy egészen furcsa dolgok történne velem. Azt tudni kell rólam hogy valamilyen szinten érzem hogy közöm van a boszorkánysághoz sőt bármit megadnék hogy boszorkány lehessek évek óta történtek velem megmagyarázhatatlan dolgok de abba voltam hogy biztos szelleme miatt meg ilyenek, volt egyszer egy olyan szituációm hogy az egyik ismerősömmel hülyéskedtem hogy "boszorkány" voltam előző életemben meg ilyenek csak hogy elhitessem vele nah de ő nem hitte én elkezdtem mondani hogy vér a vérrel test a testtel megidézlek téged kettőnk erejével de az a legkomolyabb hogy nem tudom honnan jött ez a mondat csak kimondtam és erre a vázában lévő mű virág felemelkedett és egy darabig lebegett meg se tudtunk szólalni aztán pár másodperc múlva hirtelen leesett a földre meg még számtalan dolgot mesélhetnék de mostanában valami új történik velem nem mindig sikerül de magamba mondok valamit, és beteljesül rá pár percre ez legyen egy szó mondat vagy cselekedet a másik hogy van egy ismerős barátnőm aki szintén foglalkozik ezzel a dologgal de eddig nem ismertük egymást és mostanában ha a közelébe vagyok mintha jobban beteljesülne amit mondok, mintha felerősítene vagy nem tudom és a legfurcsább hogy a jobb tenyeremen van egy anya jegy és az előbb említett lánynak is milliméter pontosságra ugyan ott van egy anya jegy csak neki jobban látszik, nem értem mi történik velem. Légyszi segítsetek!
2011. jún. 11. 14:23
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Szia!

Általában én semmit se hiszek el, amit nem látok a saját szememmel, de úgy döntöttem, hogy neked hiszek. :) A boszorkányság, mint vallás létezik és művelhető konkrét varázserő nélkül is. Vannak, akiknek ( ezek szerint neked is) adotságod van. Te magad döntöd el, hogy mire használod, de mindenkép próbáld az irányításod alá vonni. Ahogy írtad, hogy beteljesülnek azok a dolgok, amiket mondasz, ezzel vigyázzni kell, nehogy akaratodon kívül rosszra használd. Nekem szerencsére vagy sajnos jelenleg nincs ekkora erőm, könnyebben tudom irányítani, de ezzel egy időben fejlesztem is. Ami a templomos dolgot illeti. Szerintem nem azért csapódott be az ajtó előtted, mert boszorkány vagy és te oda nem léphetsz be, hanem lehet pon azért, hogy TE

2011. jún. 21. 11:18
 32/35 anonim válasza:

(Bocsi, folytatom, csak véletlen elküldtem)Szóval, azért h te ne lépj oda be, mert esetleg az számodra kellemetlen. Én is kerülöm a templomokat. Talán azért kerüljük mindketten, mert az előző életünkre emlékeztet és kellemetlen számunkra. Az új barátnőddel kapcsolatban annyit tudod hozzáfűzni, hogy oka van, hogy találkoztatok és az is elképzelhető, hogy előző életetekben ismertétek egymást. ( Ami persze könnyen kideríthető szakember segítségével)

Ui: Szívesen váltanék veled néhány privát emailt, más érdekes jelenségekről az életetben, ha nincs ellen kifogásod.

Üdv: Alice

2011. jún. 21. 11:26
 33/35 Won ***** válasza:

Szia!

Sokakkal együtt én is kerülöm a templomokat, mert a mára már magukból teljesen kifordult keresztényeket juttatja eszembe. Csak akkor megyek, ha nagyon muszáj.

2011. jún. 23. 10:44
 34/35 Won ***** válasza:
Viszont, ha ismét jelentkezik valami paranormális, akkor írj!
2011. jún. 23. 10:45
 35/35 Balais válasza:
Szia Niki. Én nem feketemágus vagyok, de ha akarod adok egy viszonylag rövid választ. A tudat a gondolatok által épül fel. Amit te itt elképzelsz, egy másik ,szinte a földi élethez hasonló síkon nagyon is valós. Az álomvilág ez tulajdonképp, hisz amit megálmodtál, vagy amitől félsz, rettegsz odaát nagyon is létezik, és csak arra vár, hogy áttörjön békés földi síkunkra, Pár ember (mágus) kiváltsága, hogy védheti ezt a síkto, nem olyan veszélyes, de még se szeretné egy ember sem, ha átszabadulna mondjuk egy küklopsz, vagy boszorka az álomsíkról. Lényeg annyi, amennyit eddig írtak, az erő benned van akár akarod akár nem. Neked kell megtanulld használld, és csak akkor fordulj segítségért, ha végképp nincs más esély. A mágiáról meg annyit, hogy a tudatod általi teremtés valóságban megtörténő változat, ez minden mágiánál így van. Csak erősítened kell a tudatod, és annál nagyobb a hatásfoka a mágiának. Pl ha te ki akarsz burjáztatni egy fát, ahhoz egy jó 50%os eszmetudat kell legalább. Azt meg úgy éred el, hogy eszméletlenül ásol lefelé a tudatodban, egészen addig, míg meg nem találod magadon azt az utat, amelyről letértél akkor, mikor előző életedben meghaltál...remélem nem bonyolult :)
2011. jún. 29. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!