Talán tényleg boszorkány lennék vagy mi lehet ez?
Szia!
Általában én semmit se hiszek el, amit nem látok a saját szememmel, de úgy döntöttem, hogy neked hiszek. :) A boszorkányság, mint vallás létezik és művelhető konkrét varázserő nélkül is. Vannak, akiknek ( ezek szerint neked is) adotságod van. Te magad döntöd el, hogy mire használod, de mindenkép próbáld az irányításod alá vonni. Ahogy írtad, hogy beteljesülnek azok a dolgok, amiket mondasz, ezzel vigyázzni kell, nehogy akaratodon kívül rosszra használd. Nekem szerencsére vagy sajnos jelenleg nincs ekkora erőm, könnyebben tudom irányítani, de ezzel egy időben fejlesztem is. Ami a templomos dolgot illeti. Szerintem nem azért csapódott be az ajtó előtted, mert boszorkány vagy és te oda nem léphetsz be, hanem lehet pon azért, hogy TE
(Bocsi, folytatom, csak véletlen elküldtem)Szóval, azért h te ne lépj oda be, mert esetleg az számodra kellemetlen. Én is kerülöm a templomokat. Talán azért kerüljük mindketten, mert az előző életünkre emlékeztet és kellemetlen számunkra. Az új barátnőddel kapcsolatban annyit tudod hozzáfűzni, hogy oka van, hogy találkoztatok és az is elképzelhető, hogy előző életetekben ismertétek egymást. ( Ami persze könnyen kideríthető szakember segítségével)
Ui: Szívesen váltanék veled néhány privát emailt, más érdekes jelenségekről az életetben, ha nincs ellen kifogásod.
Üdv: Alice
Szia!
Sokakkal együtt én is kerülöm a templomokat, mert a mára már magukból teljesen kifordult keresztényeket juttatja eszembe. Csak akkor megyek, ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!