Talán tényleg boszorkány lennék vagy mi lehet ez?
vér a vérrel test a testtel ez a bűbájos boszorkákban is benne van, :D
én nekem is vannak fura dolgaim, de nem mindig... és nekem az állmaim szoktam valóra válni, úgy értem, hogy sokszor amikor felkelek már addigra meg is történt, pl: arról álmodtam, hogy valaki karambolozik, szemből ment neki valaki, ugyan így karambolozott apukám főnöke az nap reggel :O
megálmodtam, hogy barátnőm anyukája terhes,,,
palacsintával álmodtam, és anyuék palacsintát hoztak nekem reggelire.. szóval van amikor ilyen kis dolgok, de van amikor "nagyobbak"
vagy van hogy szükségem van valamire, és tényleg nagyon kell, akkor "megkapom" még keresnem se kell, oda visz hozzá az "utam" egészen véletlenül...
vagy ha valamit nagyon szeretnék, néha az is beválik...
1.09 KÖSZÖNÖM! :D Ugyanez ugrott be nekem is, hogy szerintem ez a bűbájosokban van. Kismilliószor láttam a sorozatot és meggyőződésem volt, hogy elhangzott, próbáltam utána keresni, de nem sikerült. Így inkább kihagytam a válaszomból... Hálás köszönet érte :D
Az előtted lévő válaszoló
A varázsszót konkrétan a bűbájos boszorkányokból hallhattad, mert ott majdnem ugyanezt mondták, csak hármak erejével :S
Nekem barátnőm volt wicca, és ez egyáltalán nem az erőkről szól. (csak hála a buta sorozatoknak, és a boszorkányos magazinoknak, mindenki azt hiszi) Ez egy természeti vallás egyik ága. Igazán tisztelendő, és toleráns vallás szerintem.
Ez a templomos dolog meg nevetséges. Isten nem taszítja ki a boszorkányokat a templom küszöbéről. A középkorban lehet, hogy a sátán gyermekeinek hitték a boszorkányoknak mondott szegény áldozatokat, de maga a wicca vallás nem tiltja a kereszténységet.
Anno rólam is mondták, hogy boszorkány/táltos vagyok. Akik ilyenekkel foglalkoztak állították, hogy nagy aurám vagy mim van. (ezt Kovács Magyar András mondta rám. Aki ismeri tudja ki ő)
Tizenéves koromban sokszor tönkrementek köröttem az elektromos kütyük, apám nem győzött kiakadni, mikor fél évente új mp3 lejátszó kellett. De én sosem misztifikáltam ezt túl. Tudom, hogy jó megérzéseim vannak, és ezt ösztönösen használom, de nem megyek bele ilyen dolgokba és nem gondolom magam húde különlegesnek. (amúgy református vagyok :))
Ja a sors fintora, hogy gyógyszerésznek készülök. (modern méregkeverő boszorkány XD)
01:09 es vagyok . utánam válaszolónak : nincs mit :D
templomos dolog, hisz Pieper (vagy hogy írják a nevét) ő is bement a templomba x''D
Sziasztok!
Az hogy a virág felemelkedett, az még jelenti azt, hogy boszorkány is vagy! Ezer meg egy más dolog miatt is felemelkedhetett. De ha mégis az áll a háttérben, hogy boszorkány vagy, akkor gratulálnom kell.
Viszont többször rosszul használtad ezt a kifejezést, mert az, hogy aktív erővel rendelkezel, az még nme jelenti azt, hogy boszorkány vagy. A boszorkányság egy vallás, ami aktív erő nélkül is ugyanúgy boszorkányság. Sőt a boszorkányság szépsége a szertartásrendszerekben rejlik. Viszont, ha tényleg van erőd kérlek, ne használd rosszra. Az erődet jóboszorkányként ugyanúgy használhatod, sőt így még a világot is jobbá teheted. Wiccaként tudom, hogy az észnélküli varázslás nem vezet jóra. Mi csak akkor használjuk, ha más megoldás már tényleg nincs. Bár mi nem szoktunk téríteni, viszont most azt mondom, nézd meg magad körül a világot és mond meg szeretnél-e segíteni, vagy tovább akarod rontani a helyzetet. Sokan, köztük én is, amikor a mágia felé kezdtem el érdeklődni(ez még kis koromban történt) akkor csak is a feketemágia volt az ami érdekelt. De ezek után rájöttem, hogy a feketemágia izgalmánál sokkal fontosabb a fehérmágia segítő szándéka. remélem te is úgy döntessz, hogy az erőt, amit hosszas gyakorlással továbbfejleszthetsz jó célra fogod felhasználni.
Üdvözlettel: Won
Simán elképzelhető, hogy boszorkány vagy, nincs azzal semmi gond. Én is ismerek hasonló adottságú embereket, bár nekik kicsit többet kell küzdeni, hogy teljesüljenek a varázslataik.
Az idézet amúgy a Bűbájos Boszorkányok című tévésorozatból van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!