Talán tényleg boszorkány lennék vagy mi lehet ez?
Újra én vagyok, aki Jézusról beszélt.
Ha megnézted már a videót, akkor ott is láthatod/hallhatod, hogy hasonlók történtek a volt boszorkánnyal a hívők között, ami veled.
De nem kell félned! Jézus mindig vár rád, akármelyik pillanatban hozzá fordulhatsz, kérheted a segítségét. Ő nem vet meg semmiért sem, akármit is tettél... Nem zárkózik el tőled.
Jézust ne úgy képzeld el, akit csak a templomban, papok által ismerhetsz meg. Ő mindig nyitott arra, hogy beszélj vele, akár most is. Azonban fontos, hogy halld a Szavát, ami a Biblia. Ez erősít és szabadít meg. Ezért teljes szívemből ajánlom, menj el egy olyan közösségbe, ahol ezt tanítják és veszik alapul, nem az emberi hagyományokat és szabályokat, és persze ahol Jézus van a középpontban. Ha gondolod, szívesen segítek, hogy találj egyet, csak írj ímélt. Tényleg bármire szívesen válaszolok, nyugodtan kérdezz.
Tudom, hogy léteznek ilyen dolgok, lehet, hogy a többiek elítélnek ezért, de Jézus nem és én sem. Azonban szeretné, hogy kikeveredj ebből, mert nem vagy jó úton.
Én sem voltam sokáig, de megmentett az Úr, és azóta kezdem fölfogni, mit is jelent az igazi szabadság.
Ez nem az én érdemem, nem érdemeltem meg, ahogy senki sem, mégis meghalt értem, érted és mindenkiért, hogy megszabaduljunk akár ilyen dolgoktól, akár a pesszimizmustól, depressziótól, alkoholizmusból, akármiből, amiben benne vagyunk éppen.
Isten áldjon meg ezerrel és ragyogtassa az orcáját rád!:)
Köszönöm a normális válaszolok segítségét és külön megkértem a nem hozzá értő embereket hogy ne írjanak de mind1!!!!
A segítséget kérőknek írom hogy fogalmam sincs hogy kell
irányítani ezt a képességet szóval nem tudok segíteni :)
Én már arra is gondoltam hogy azért lehet ez mert mindig is érdekelt a fekete mágia,és annyiszor kívántam hogy bárcsak boszorkány lehetnék mert én érzem hogy valaha előző életemben az voltam és bármit megtennék azért hogy most az lehessek....
Idéztem szellemet,készítettem woodoo babát,meg hasonlók szóval mindig is érdekelt engem a varázslás és arra gondolok hogy most lehet hogy tényleg beteljesült a kívánságom!!!!!
Szerintetek????
Szerintem azért akárki nem tudna megátkozni valakit mert akkor minden embert átkozólása beteljesülne és az nem lenne valami jó :)
de azért köszi a segítséget!!!!
Boszorkányság, az nem varázslat mint a Harry Potterben. A boszorkányság egy létező vallás. És nincs benne semmiféle hókuszpókusz. Ez csak arról szól, hogy higgy, szeress stb. szóval mint általában a legtöbb vallás...
Ettől függetlenül lehetnek képességeid. Mert hiszem, hogy vannak emberek akiknek vannak, de ez nem összekeverendő a boszorkánysággal. És saját véleményem szerint a vonzás törvényének sincs ehhez semmi köze. Egyszerűen valakiben ott van a képesség, másban meg nincs. Ha igaz amit leírtál, akkor azt javaslom foglalkozz vele, tanuld meg irányítani. Mert ha a képesség erősödik, akkor is neked kell felette uralkodni és nem neki feletted.
A templomba is teljes nyugalommal bemehetsz, mert nem fog történni semmi. Én is idegenkedem a templomoktól, mert hívő vagyok, de nincs vallásom. Aki nem jár templomba az mind valamilyen szinten idegenkedik tőle. Nincs ebben semmi fura.
Azért ne magyarázd túl a dolgokat, mert akkor igaza lesz az egyik válaszadónak, hogy a pszichiátrián fogsz kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!