Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Talán tényleg boszorkány...

Nikoletta20 kérdése:

Talán tényleg boszorkány lennék vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Először is úgy kezdeném hogy csak konkrét és ehhez kapcsolódó válaszokat szeretnék kapni a nem hozzá értő és a barmok kíméljenek mert ez számomra fontos. Szóval onnan kezdeném hogy egészen furcsa dolgok történne velem. Azt tudni kell rólam hogy valamilyen szinten érzem hogy közöm van a boszorkánysághoz sőt bármit megadnék hogy boszorkány lehessek évek óta történtek velem megmagyarázhatatlan dolgok de abba voltam hogy biztos szelleme miatt meg ilyenek, volt egyszer egy olyan szituációm hogy az egyik ismerősömmel hülyéskedtem hogy "boszorkány" voltam előző életemben meg ilyenek csak hogy elhitessem vele nah de ő nem hitte én elkezdtem mondani hogy vér a vérrel test a testtel megidézlek téged kettőnk erejével de az a legkomolyabb hogy nem tudom honnan jött ez a mondat csak kimondtam és erre a vázában lévő mű virág felemelkedett és egy darabig lebegett meg se tudtunk szólalni aztán pár másodperc múlva hirtelen leesett a földre meg még számtalan dolgot mesélhetnék de mostanában valami új történik velem nem mindig sikerül de magamba mondok valamit, és beteljesül rá pár percre ez legyen egy szó mondat vagy cselekedet a másik hogy van egy ismerős barátnőm aki szintén foglalkozik ezzel a dologgal de eddig nem ismertük egymást és mostanában ha a közelébe vagyok mintha jobban beteljesülne amit mondok, mintha felerősítene vagy nem tudom és a legfurcsább hogy a jobb tenyeremen van egy anya jegy és az előbb említett lánynak is milliméter pontosságra ugyan ott van egy anya jegy csak neki jobban látszik, nem értem mi történik velem. Légyszi segítsetek!
2011. jún. 11. 14:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%

Újra én vagyok, aki Jézusról beszélt.

Ha megnézted már a videót, akkor ott is láthatod/hallhatod, hogy hasonlók történtek a volt boszorkánnyal a hívők között, ami veled.

De nem kell félned! Jézus mindig vár rád, akármelyik pillanatban hozzá fordulhatsz, kérheted a segítségét. Ő nem vet meg semmiért sem, akármit is tettél... Nem zárkózik el tőled.

Jézust ne úgy képzeld el, akit csak a templomban, papok által ismerhetsz meg. Ő mindig nyitott arra, hogy beszélj vele, akár most is. Azonban fontos, hogy halld a Szavát, ami a Biblia. Ez erősít és szabadít meg. Ezért teljes szívemből ajánlom, menj el egy olyan közösségbe, ahol ezt tanítják és veszik alapul, nem az emberi hagyományokat és szabályokat, és persze ahol Jézus van a középpontban. Ha gondolod, szívesen segítek, hogy találj egyet, csak írj ímélt. Tényleg bármire szívesen válaszolok, nyugodtan kérdezz.

Tudom, hogy léteznek ilyen dolgok, lehet, hogy a többiek elítélnek ezért, de Jézus nem és én sem. Azonban szeretné, hogy kikeveredj ebből, mert nem vagy jó úton.

Én sem voltam sokáig, de megmentett az Úr, és azóta kezdem fölfogni, mit is jelent az igazi szabadság.

Ez nem az én érdemem, nem érdemeltem meg, ahogy senki sem, mégis meghalt értem, érted és mindenkiért, hogy megszabaduljunk akár ilyen dolgoktól, akár a pesszimizmustól, depressziótól, alkoholizmusból, akármiből, amiben benne vagyunk éppen.

Isten áldjon meg ezerrel és ragyogtassa az orcáját rád!:)

2011. jún. 11. 15:21
 12/35 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok engem is érdekelnek, de sajna magamban nem érzek ehhet semmi különleges dolgot. Ha szépen megkérlek segtenél nekem valamiben? Ha ennyire bejön amit mondasz akkor mondogasd már el egy párszor, hogy " a csajnak aki a gyk-n irt nekem visszajön hozzá a pasija és szakít a mostani nőjével" előre is köszi :):):):) (ez komoly volt nem szemétkedés )
2011. jún. 11. 15:42
 13/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszolok segítségét és külön megkértem a nem hozzá értő embereket hogy ne írjanak de mind1!!!!

A segítséget kérőknek írom hogy fogalmam sincs hogy kell

irányítani ezt a képességet szóval nem tudok segíteni :)

Én már arra is gondoltam hogy azért lehet ez mert mindig is érdekelt a fekete mágia,és annyiszor kívántam hogy bárcsak boszorkány lehetnék mert én érzem hogy valaha előző életemben az voltam és bármit megtennék azért hogy most az lehessek....

Idéztem szellemet,készítettem woodoo babát,meg hasonlók szóval mindig is érdekelt engem a varázslás és arra gondolok hogy most lehet hogy tényleg beteljesült a kívánságom!!!!!

Szerintetek????

2011. jún. 11. 16:11
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek az ezoterikus dolgokban, előző életben és úgy mondom, hogy boszorkányok NEM LÉTEZTEK. Hiába akarod te bemesélni magadnak, hogy előző életedben az voltál, a "boszorkány" kifejezést a középkorban találták ki és az inkvizícióval büntették. Azonban akit ezért kínoztak meg, mind azt vallották, hogy ők nem boszorkányok. (persze azt mondták, hogy azok mert úgy nem kínozták őket annyira). Igaz az átok, woodo baba és társaik, de ez nem boszorkányság, erre minden ember képes.(csak van aki fogékonyabb rá persze) Tudod,ez a vonzás törvénye. Amit akarsz meg is kapod. És a középkorban ezt büntették, és elnevezték boszorkányságnak. De egyébként ugyanúgy visszakapod a fekete mágia általi tetteket mint a jókat a karma törvénye által. Lehet, hogy előző életedben ilyenekkel foglalkoztál, esetleg téged is megkínoztak és most ezért félsz a papságtól. De nem vagy egyedi, csak esetleg fogékonyabb. Akárki megátkozna egy másik embert az be is teljesülne ha szívből akarná.
2011. jún. 11. 17:03
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy az univerzum erőit lehet jóra, és rosszra használni. És a rosszat nevezték el boszorkányságnak, amit a középkorban erősen túlzásba is vittek. Én a jó oldalát használom, meditálok, agykontrollozok, vonzom a jót az életembe. Mégsem vagyok jó boszorkány. :)
2011. jún. 11. 17:06
 16/35 A kérdező kommentje:

Szerintem azért akárki nem tudna megátkozni valakit mert akkor minden embert átkozólása beteljesülne és az nem lenne valami jó :)

de azért köszi a segítséget!!!!

2011. jún. 11. 17:13
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Direkt odaírtam, hogy ha szívből akarja. A pozitív gondolatok is csak akkor válnak valóra ha igazán akarod és elhiszed. Egy "jaj de jó lenne ha megdögölne" felkiáltástól még senkinek nem lesz baja. Pl van a falunkban egy nő aki szívből könyörgött, sírt azért, hogy egy ellensége rákos legyen. (igen, cigány volt)Azt is megmondta, hogy milyen rák. És egy hónap se telt el, már tudta az egész falu, hogy rákos lett az "ellensége", és olyan fajta amit kívánt. Azóta meg is halt... Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a cigány asszony ezt mikor kapja vissza, mert a sors mindent visszaad. Na mindegy, de azért ő sem boszorkány. Csak rosszra használta az univerzum erejét.
2011. jún. 11. 18:29
 18/35 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg közeledik a nyár és túl sok szabadidőd van kitalálni ilyen f*szságokat. Legalább itt érezd különlegesnek magad, ha máshol már nem megy, ugye?
2011. jún. 11. 20:40
 19/35 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem egyszerűbb ha felkeresel egy pszichológust, ő majd segít neked, hogyan tanuld meg kezelni a "varázserőd".
2011. jún. 11. 22:13
 20/35 anonim ***** válasza:

Boszorkányság, az nem varázslat mint a Harry Potterben. A boszorkányság egy létező vallás. És nincs benne semmiféle hókuszpókusz. Ez csak arról szól, hogy higgy, szeress stb. szóval mint általában a legtöbb vallás...

Ettől függetlenül lehetnek képességeid. Mert hiszem, hogy vannak emberek akiknek vannak, de ez nem összekeverendő a boszorkánysággal. És saját véleményem szerint a vonzás törvényének sincs ehhez semmi köze. Egyszerűen valakiben ott van a képesség, másban meg nincs. Ha igaz amit leírtál, akkor azt javaslom foglalkozz vele, tanuld meg irányítani. Mert ha a képesség erősödik, akkor is neked kell felette uralkodni és nem neki feletted.

A templomba is teljes nyugalommal bemehetsz, mert nem fog történni semmi. Én is idegenkedem a templomoktól, mert hívő vagyok, de nincs vallásom. Aki nem jár templomba az mind valamilyen szinten idegenkedik tőle. Nincs ebben semmi fura.

Azért ne magyarázd túl a dolgokat, mert akkor igaza lesz az egyik válaszadónak, hogy a pszichiátrián fogsz kikötni.

2011. jún. 11. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!