Mi ilyenkor a teendő? Akkor most tényleg boszorkány lennék? 15L
Sziasztok!
Valami nagyon fontos és komoly dologról szeretnék beszélni veletek, szóval a hitetlenek és bunkók kíméljenek. Szóval az a helyzet, hogy tegnapelőtt kaptam egy levelet. A Roxfort címere volt rajta, és pont olyan volt, mint amilyennek a könyvben leírják. Azt hittem, csak vicc, vagy ilyesmi, aztán elolvastam, és egyre inkább hittem benne. Most eljött hozzám egy nagydarab ember, azt mondta, ő az igazi Hagrid, és azért jött, mert én vagyok Harry Potter. Mondtam neki, hogy valami tévedés történhetett... hiszen én... lány vagyok!
Szerintetek nagyon fiúsan nézhetek ki, ha Harry Potternek gondol ez a nagy állat? Kezdek félni. :(
Jah, és mit gondoltok, jó suli a Roxfort? Nem tudom, hogy megéri-e elmenni, és van-e egyáltalán más választásom.
15L
B@szki... x'D
Köszi, ezen jót mosolyogtam :D
ez a napom is jól indult köszi szépen:D xD
kb 10perce röhögök:D
Örülök, hogy jót szórakoztok a problémáimon. :(
Utolsó: akkor már lesz is egy dugótárs... izé, barátom. :) Az az állítólagos Hagrid azt mondta, hogy Ő, Akinek Nem Tudja Leírni A Nevét, nagyon gonosz, és megerőszakolta apámat, valamint kivégezte az anyámat. Szerinted tőle félnem kellene? Amúgy nem tudom ki ez az ember, mert még nem hallottam róla. A nagybátyám és a nagynéném nem beszéltek erről nekem. Dudley mondott valamit, de szerintem csak a csoki beszélt belőle.
LOOOOOOOOOL
ilyet se hallottam még :D
valami baj van veled...
le kéne állni a fűvel..
vagy ha beütötted a fejed akkor menny orvoshoz.
mutasd meg a szüleidnek a levelet XD
v. egy ismerősöd akar megszívatni :D
esetleg nem te vagy az akit tegnap elraboltak az úfók vagy lány lett?
A fű nem is káros az egészségre, mert tegnap, amikor beszéltem azzal a vámpír doktorral, azt mondta, ez tök oké! -.-
És mint mondtam, az a Voldemort vagy ki, megölte a szüleimet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!