Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi ilyenkor a teendő? Akkor...

Mi ilyenkor a teendő? Akkor most tényleg boszorkány lennék? 15L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valami nagyon fontos és komoly dologról szeretnék beszélni veletek, szóval a hitetlenek és bunkók kíméljenek. Szóval az a helyzet, hogy tegnapelőtt kaptam egy levelet. A Roxfort címere volt rajta, és pont olyan volt, mint amilyennek a könyvben leírják. Azt hittem, csak vicc, vagy ilyesmi, aztán elolvastam, és egyre inkább hittem benne. Most eljött hozzám egy nagydarab ember, azt mondta, ő az igazi Hagrid, és azért jött, mert én vagyok Harry Potter. Mondtam neki, hogy valami tévedés történhetett... hiszen én... lány vagyok!

Szerintetek nagyon fiúsan nézhetek ki, ha Harry Potternek gondol ez a nagy állat? Kezdek félni. :(

Jah, és mit gondoltok, jó suli a Roxfort? Nem tudom, hogy megéri-e elmenni, és van-e egyáltalán más választásom.

15L

2010. júl. 21. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A Roxfotban 15 évesen már ötödikesnek kellene lenned. :Đ Szóval erről lekéstél, de folyosót söpörni még mehetsz.
2010. júl. 21. 11:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Apukád beáldozta magát érted, ezért Ő, akit nem nevezünk nevén nem jelent veszélyt. Viszont ha negyedikben újra testet tud majd ölteni, akkor majd meg szeretne téged megölni, de nyugi, ilyen biztos nem lesz. :D
2010. júl. 21. 11:40
 13/25 anonim ***** válasza:

szerintem valaki viccelodik veled, en iden vegeztem a roxfortban, es meg nem hallottam olyat, hogy valakit 15 evesen vegyenek fel. raadasul a magyarok altalaban a durmstrangba jarnak (en londonban szulettem, csak magyarok a szuleim, de ok is durmstrangosak voltak).

de azt nem tudhatod, hogy harry potter vagy-e, lehet hogy gyerekkorod ota szazfule-fozetet itatnak veled.

amugy jo a suli.

udv egy volt hollohatas

2010. júl. 21. 11:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Hagrid azt mondta, hogy csak azért 15 évesen kerülnék a Roxfortba, mert eddig a nagynéném és a nagybátyám nagyon harciasan ellenáltak, és nem tudtak kiszabadítani. Még Chuck Norrist is bevetették, szóval érthető, hogy miért tartott eddig...
2010. júl. 21. 11:43
 15/25 anonim ***** válasza:
A kérdés vicces, de többi kommented(kérdező) már nagyon erőltetett... :/
2010. júl. 21. 11:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Ú, a csakknorisz? Aztat ösmerem.
2010. júl. 21. 11:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm az építő kritikát. :D
2010. júl. 21. 11:56
 18/25 anonim ***** válasza:
sztem be voltál tépve.... O.o
2010. júl. 21. 13:41
 19/25 anonim válasza:
Na sürgősen kussolj el,mert nem Voldemort keres meg hnem én és kihajítalak a kibaxott ablakodon!15 éves léttedre qva sok eszed van!
2010. júl. 21. 16:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Tépjél míg egybefüggő szemed nem lesz, aztán beébredsz, hogy Bene Gesserit vagy...
2010. júl. 21. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!