Valaki le tudnál írni a Jobb kéz ősvényének alapelveit?
Mert aki (wicca)boszorkány szeretne lenni annak a Jobb kéz ösvényét kell követni aminek megvannak az alapelvei, és én sajnos csak a legfontosabbat tudom: Azt tégy mit akarsz,ha avval nem ártasz senkinek.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm.
" ne légy boszorkány mert pokolra jutsz": na még 1 keresztény fenyegetőzés -.- és tudom hogy halálom után az Istennő extázisa vár rám.
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Csak beetetnek ezzel a Istennős dumával hogy add el a lelked nekik aztán ráfáznak, mert haláluk után a sok gonoszság visszaszáll rájuk. Volt sok ilyen eset a tvben !
Nem vagyok iskolakerülő, de nem kell minden előadásra bemenni az egyetemre
Nem ez a különbség a két út között. Hanem ez:
-a jobbkéz ösvényén elfogadod, hogy a fejlődés során a korábbi éned meghal, és egy új jön létre.
-a balkéz ösvényén viszont ragaszkodsz a korábbi énedhez, ami megnehezíti a haladást az úton, sokkal hoszabb lesz és nem biztos, hogy célba érsz, de kisebb a bizonytalanság.
A balkéz ösvényének csak egyetlen előnye van: avatás nélkül, egymagad is elindulhatsz rajta. De miért legyél egymagad, mikor jó tásaságban is lehetsz?
"Csak beetetnek ezzel a Istennős dumával hogy add el a lelked nekik aztán ráfáznak, mert haláluk után a sok gonoszság visszaszáll rájuk. Volt sok ilyen eset a tvben !"
Jézus Isten! Főleg az utolsó mondatod, én pont ezért nem nézek még hasonlókat sem a TV-ben mert azok egytől egyik baromságok nincs bennük valóság sok olyan gyépés van akik ilyeneket elhisznek a TV-ből de te is ilyen lennél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!